Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Μία σύλληψη για την επίθεση με μαχαίρι στο Χαλάνδρι – Ο ρόλος μιας μοτοσικλέτας, ο τραυματισμός και η ληστεία

ΕΛ.ΑΣ: Μία σύλληψη για την επίθεση με μαχαίρι στο Χαλάνδρι – Ο ρόλος μιας μοτοσικλέτας, ο τραυματισμός και η ληστεία
Συνελήφθη ένας 25χρονος - Αναζητούνται 6 άτομα
Σχετικά Άρθρα
Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στο Χαλάνδρι, ένας 25χρονος κατηγορούμενος για ληστεία σε βάρος 34χρονου και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Πρόκειται για έναν από τους 7 συνολικά δράστες που μαχαίρωσε στο πόδι έναν 34χρονο και κατόπιν, του αφαίρεσαν χρήματα και το κινητό, ενώ ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το συμβάν και ο ρόλος μιας μοτοσικλέτας

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, μετά από προγραμματισμένο ραντεβού τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 9/1που είχε ο 34χρονος για αγορά μοτοσικλέτας από άλλο άτομο, παρέλαβε το προς πώληση δίκυκλο για δοκιμαστική βόλτα.
Σύμφωνα με τον 34χρονο, κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, η μοτοσικλέτα παρουσίασε βλάβη, την οποία αποκατέστησε και επέστρεψε μετά από ώρα για να παραδώσει το όχημα.
Κατά την επιστροφή του στο σημείο συνάντησης με τον πωλητή, ο τελευταίος τον περίμενε με ακόμα 6 άτομα, οι οποίοι του επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας, ενώ ο 25χρονος τραυμάτισε τον 34χρονο με αιχμηρό αντικείμενο και του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και το κινητό τηλέφωνο.
Ο 34χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έπειτα ο 25χρονος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφάλειας Χαλανδρίου και συνελήφθη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης