Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη: Μηνύματα του 112 - Έκλεισε πάλι τμήμα της Εγνατίας

Πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη: Μηνύματα του 112 - Έκλεισε πάλι τμήμα της Εγνατίας
Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση 5 οικισμών
Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού Κήπων – Αλεξανδρούπολης τέθηκε εκ νέου σε ισχύ το μεσημέρι της Κυριακής 20/8, ενώ εστάλησαν και την Κυριακή 20/8  μηνύματα του 112 στους πολίτες για εκκενώσεις 5 οικισμών, αλλά και καλώντας όσους μένουν στην Αλεξανδρούπολη  να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους με κλειστά παράθυρα και πόρτες λόγω του καπνού της μεγάλης πυρκαγιάς.
Ειδικότερα, μήνυμα του 112 για προληπτική εκκένωση προς Αλεκανδρούπολη εστάλη λίγο πρις της 16:00 στους κατοίκους του οικισμού Άβαντας.
"Αν βρίσκεστε στον οικισμό Άβαντας απομακρυνθείτε προς Αλεξανδρούπολη" αναφέρεται στο μήνυμα του 112
αβ_2.JPG

Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών Αμφιτρίτη και Μαΐστρου εστάλη στους κατοίκους λίγο μετά τις 14:00 την Κυριακή 20/8, ζητώντας τους να απομακρυνθούν προς την Αλεξανδρούπολη.
Επίσης, εστάλη μήνυμα του 112 , στους κατοίκους των οικισμών Μοναστηράκι και Δορίσκος για να απομακρυνθούν προς Φέρες.
1122_1.JPG

Προηγήθηκε μήνυμα του 112 εστάλη του μεσημέρι της Κυριακής 20/8 στους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης, καλώντας τους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους με κλειστά παράθυρα και πόρτες λόγω του καπνού από τη μεγάλη πυρκαγιά.
12_17.JPG


Κλειστή η Εγνατία Οδός Κήπων – Αλεξανδρούπολης

Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, λόγω της εκδήλωσης πυρκαγιάς σε δασική έκταση πλησίον Πυλαίας – Φερών Έβρου, ισχύει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, της Εγνατίας Οδού Κήπων – Αλεξανδρούπολης από το ύψος του κόμβου Αρδανίου έως το ύψος του κόμβου Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) Αλεξανδρούπολης.
Η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται μέσω της Εθνικής Οδού Φερών – Αλεξανδρούπολης.
Παρακαλούνται οι πολίτες και οι οδηγοί οχημάτων για την ασφάλεια τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης