Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καταιγισμός 112 στην πνιγμένη Θεσσαλία - Μηνύματα εκκένωσης σε 25 οικισμούς

Καταιγισμός 112 στην πνιγμένη Θεσσαλία - Μηνύματα εκκένωσης σε 25 οικισμούς
Το απόγευμα του Σαββάτου (9/9/2023) ήχησε μήνυμα του 112 σε 25 οικισμούς της Λάρισας, προειδοποιώντας τους κατοίκους για ενδεχόμενο άμεσης εκκένωσης εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο από τις Αρχές
Πραγματικός καταιγισμός από μηνύματα του 112 στις περιοχές της Θεσσαλίας, που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel.
Το απόγευμα του Σαββάτου (9/9/2023) ήχησε μήνυμα του 112 σε 25 οικισμούς της Λάρισας, προειδοποιώντας τους κατοίκους για ενδεχόμενο άμεσης εκκένωσης εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο από τις Αρχές.
Μήνυμα 112 έλαβαν οι κάτοικοι σε: Κάτω Ραψάνη, Ιτέα, Τέμπη, Βόννη, Μακρυχώρι, Ευαγγελισμός, Μεσάγκαλα, Στόμιο, Αναγέννηση, Μέλια, Μόδεστο, Πρόδρομος, Γλαύκη, Πλατύκαμπος, Ελευθέριο, Δήμητρα, Νεοχώρι, Νάματα, Καστρί, και Κάτω Αμυγδαλή.
Νωρίτερα ήχησε το 112 για εκκένωση και του Ομορφοχωρίου, στο Κιλελέρ, λόγω των πλημμυρικών φαινομένων.
Επίσης εστάλη μήνυμα του 112 για τις περιοχές Αλεξανδρινή, Παλαιόπυργος, Μεσάγκαλα, Ομόλιο, Στόμιο, Καστρί Λουτρό και Κουλούρα.
«Παραμείνετε σε ετοιμότητα λόγω κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα.
Μήνυμα εκκένωσης από το 112 εστάλη στους κατοίκους του Ομορφοχωρίου του Κιλελέρ, με εντολή να κατευθυνθούν προς τον Πλατύκαμπο Λάρισας λόγω έντονων πλημμυρικών φαινομένων.
Ταυτόχρονα, ενισχύονται τα φράγματα στις όχθες του Πηνειού ενώ συνεχίζονται οι απεγκλωβισμοί κατοίκων στη Λάρισα και το χωριό της Πηνειάδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης