Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

MicroStrategy: Τα στελέχη της εταιρείας θα πληρώνονται από και στο εξής σε Bitcoin

MicroStrategy: Τα στελέχη της εταιρείας θα πληρώνονται από και στο εξής σε Bitcoin

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι αποδοχές των στελεχών θα μετατρέπονται από δολάρια σε bitcoin μέσω ενός ειδικού επεξεργαστή πληρωμών κατά τη στιγμή εκκαθάρισης της μισθοδοσίας

Σχετικά Άρθρα

Τα διευθυντικά στελέχη που δεν έχουν υπαλληλική σχέση με την εταιρεία θα λαμβάνουν τις αμοιβές για τις υπηρεσίες που παρέχουν σε bitcoin αντί για μετρητά, ανακοίνωσε η MicroStrategy, μια από τις επιχειρήσεις που έχουν στρατευθεί εδώ και καιρό στη μάχη για την υποστήριξη του bitcoin, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021.

Διακύμανση

Οι μετοχές της μεγαλύτερης δημόσιας εταιρείας υπηρεσιών επιχειρηματικής πληροφόρησης στον κόσμο είχαν άνοδο σχεδόν 4% στα 738 δολ. πριν από την έναρξη των συναλλαγών.
Το Bitcoin, το μεγαλύτερο και ασημότερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, είδε την αξία του να αυξάνεται πάνω από 60.000 δολ, για να πλησιάσει το σαββατοκύριακο ιστορικό ρεκόρ.
Το στενό εύρος της διαπραγμάτευσης στο οποίο βλέθηκε το νόμισα το τελευταίο διάστημα προκλήθηκε από τη συζήτηση που έχει δημιουργηθεί για μελλοντικές ελλείψεις καθώς η διαδικασία της «εξόρυξης» έχει συγκεκριμένα όρια ενώ την ίδια ώρα αφθονούν τα στοιχεία που συντείνουν στην άνοδο της δημοτικότητάς του.

Επενδύσεις

Σύμφωνα με τη MicroStrategy, οι αποδοχές των στελεχών θα μετατρέπονται από δολάρια σε bitcoin μέσω ενός επεξεργαστή πληρωμών κατά τη στιγμή εκκαθάρισης της μισθοδοσίας.
Η εταιρεία πέρασε συγκεντρώνοντας σταθερά περισσότερα bitcoin αφού έκανε την πρώτη της επένδυση τον Αύγουστο καθώς εκτοξεύθηκε η αξία του κρυπτονομίσματος.
Από τότε έχει πραγματοποιήσει αλλεπαλληλες επενδύσεις στο κρυπτονόμισμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης