Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Apple: Αγγελία για ειδικό στα εναλλακτικά συστήματα πληρωμών αποκαλύπτει το ενδιαφέρον για τα cryptos

Apple: Αγγελία για ειδικό στα εναλλακτικά συστήματα πληρωμών αποκαλύπτει το ενδιαφέρον για τα cryptos

 Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία πέντε ετών σε τομείς όπως τα «ψηφιακά πορτοφόλια», οι υπηρεσίες «buy now, pay later» και τα κρυπτονομίσματα

Σχετικά Άρθρα

Μέσω της αγγελίας για την πρόσληψη ειδικού στα συστήματα εναλλακτικών πληρωμών, αναδεικνύεται το ενδιαφέρον της Apple για την αγορά των κρυπτονομισμάτων, σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021.

Τα προαπαιτούμενα

Η αγγελία για τη θέση, η οποία δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα, αναφέρει ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εμπειρία στις εναλλακτικές λύσεις όσον αφορά τα συστήματα πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων πέντε χρόνων προϋπηρεσίας σε τομείς όπως τα ψηφιακά πορτοφόλια, οι υπηρεσίες «buy now, pay later» και τα κρυπτονομίσματα.
Οι επενδυτές της αγοράς των κρυπτονομισμάτων ερμηνεύουν την αγγελία ως μια ένδειξη ότι η Apple σκοπεύει να υιοθετήσει τα ψηφιακά νομίσματα ως μέσο πληρωμών.

Μακροπρόθεσμες προοπτικές

Υπενθυμίζεται ότι η Tesla είχε ανακοινώσει τον Φεβρουάριο ότι θα δέχεται πληρωμές σε bitcoin για τα οχήματά της, προκαλώντας την εκτίναξη της τιμής του κρυπτονομίσματος κατά 16%.
Όμως πολύ σύντομα, ο Elon Musk έκανε πίσω, επικαλούμενος το περιβαλλοντικό κόστος του bitcoin.
Η αντιπρόεδρος του Apple Pay Jennifer Bailey είχε δηλώσει στο CNN ότι η εταιρεία πιστεύει πως τα κρυπτονομίσματα έχουν «ενδιαφέρουσες μακροπρόθεσμες προοπτικές»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης