Μια Φώτο μια Ιστορία

Ο ορισμός της ομάδας!

Ο ορισμός της ομάδας!

12 Ιουνίου 2021: Ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει καταρρεύσει. Οι συμπαίκτες του ορθώνουν «τείχος» τριγύρω του, μακριά από τα... βλέμματα των υπολοίπων, εντός και εκτός γηπέδου.

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Άλκης Τσαβδαράς

Μοναδικές σκηνές ζήσαμε στο Parken της Κοπεγχάγης. Αξιοθαύμαστη η αντίδραση των σοκαρισμένων παικτών της Εθνικής Δανίας, δευτερόλεπτα και αρκετά λεπτά μετέπειτα, στην πτώση του Κρίστιαν Έρικσεν στο έδαφος.
Απεγνωσμένα προσπαθούσαν οι πάμπολλες κάμερες και ο σκηνοθέτης της μετάδοσης, να «βρει» ένα πλάνο από τον, σωριασμένο στο χορτάρι, άσο της Ίντερ.

Δεν μπορούσαν. Το ανθρώπινο τοίχος των συμπαικτών του Έρικσεν ήταν απροσπέλαστο. Αντίληψη άξια θαυμασμού.
Σε κλάσματα δευτερολέπτου οι συμπαίκτες του στήθηκαν από τη μία και από την άλλη πλευρά (αυτή της εξέδρας), για να «μπλοκάρουν» την εικόνα, να μην επιτρέψουν να εισέλθει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, η απεγνωσμένη προσπάθεια του ιατρικού επιτελείου να σώσει μία ζωή.

Ορισμένοι ήταν γυρισμένοι προς τον ξανθομάλλη μέσο. Αδημονούσαν να διαπιστώσουν μία αντίδρασή του, ένα βλέμμα αισιοδοξίας, μία κίνηση ελπίδας. Άλλοι είχαν γυρισμένοι την πλάτη τους προς το σημείο της πτώσης. Δεν άντεχαν το κακό, αδυνατούσαν να πιστέψουν τυχόν εφιαλτικό σενάριο, προτίμησαν να ακούσουν τη φωνή του όταν θα συνέρχονταν.

Η ομάδα φαίνεται στα δύσκολα. Οι ποδοσφαιριστές της Δανίας ήταν παρόντες σ’ ένα γεγονός, που όχι μόνο θα τους θωρακίσει ψυχολογικά, αλλά απέδειξαν την ανθρωπιά που κρύβουν μέσα τους.
Σήκωσαν «τοίχος» στα αδιάκριτα βλέμματα, συνηθισμένοι, παγκοσμίως, από τα reality, ώστε να μάθουμε κάθε τι από τη ζωή του καθενός, ακόμα και την πιο δυσάρεστη.
STOP! Όχι αυτή τη φορά. Αρκετά. Εδώ δεν χωρούν κάμερες, ούτε αδιάκριτα βλέμματα. Διάλεξαν, εν μέσω πανικού, την πλέον κατάλληλη στιγμή, για να αποδείξουν το ήθος, την αξία και την ποιότητά τους.
Πείτε ξανά ότι οι Σκανδιναβοί είναι κρύοι. ΛΑΘΟΣ. Αυτή η εικόνα είναι η πιο «ζεστή» που θα δείτε τούτο το καλοκαίρι.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης