Μια Φώτο μια Ιστορία

Το φαντασμαγορικό κούρεμα του Globe Park και ο… βαριεστημένος δημιουργός του!

Το φαντασμαγορικό κούρεμα του Globe Park και ο… βαριεστημένος δημιουργός του!
Η Μπρέχιν Σίτι είναι μια ομάδα η οποία αγωνίζεται στις χαμηλές κατηγορίες του Σκωτσέζικου πρωταθλήματος. Το εν λόγω γήπεδο αποτελεί το «διαμάντι» της ομάδας.
Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Το Globe Park, έχει συνολική χωρητικότητα 4.123 θέσεις! Χτίστηκε το μακρινό 1919 και βρίσκεται στην περιοχή του Μπέρεχιν!

Η… καλλιτεχνική ανησυχία του δημιουργού έχει ενδιαφέρον, καθώς «μεταμφίεσε» ένα γήπεδο χαμηλής κατηγορίας, σε κόσμημα για την περιοχή. Το όνομα του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από την συγκεκριμένη δημιουργία είναι, Νιλ Γούντ.

unnamed_8.jpg

Νιλ Γούντ είναι ο υπεύθυνος για την συντήρηση και την περιποίηση στο χορτάρι της Μπεχέριν Σίτι. O ίδιος είχε μιλήσει για την… ανησυχία του αυτή. «Συνήθως έκοβα το γρασίδι σε σχήμα τετραγώνου, αλλά βαρέθηκα. Αποφάσισα να κάνω κάτι διαφορετικό και πραγματικά το πέτυχα. Οι παίκτες ήταν ενθουσιασμένοι μόλις το αντίκρισαν», είπε.

Η ομάδα είχε μείνει φανερά ικανοποιημένη με το γεγονός, κάνοντας μάλιστα ανάρτηση στην οποία έγραφε: «Είναι το Glοbe Park το πιο εκπληκτικό γήπεδο του Σκωτσέζικου ποδοσφαίρου; Αυτό δεν θα το πούμε εμείς… αλλά ναι»

Εκτός από την ομάδα έκπληκτο έμεινε και το κοινό οι οποίοι καλούσαν τον Νέιλ Γούντ να κουρέψει το γκαζόν στο σπίτι τους, όπως ο συγκεκριμένος κύριος ο οποίος το έγραψε: «Μπορείς να έρθεις να κάνεις το γκαζόν μου να μοιάζει κάπως έτσι; Συναρπαστική τεχνική κοπής, είπε χαριτολογώντας.  www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης