Τελευταία Νέα
Οικονομία

Εμπορικός Σύλλογος Θεσ/νίκης - «Μας έπεσαν πολλές οι Κυριακές και μας βαρυστομάχιασαν»

Εμπορικός Σύλλογος Θεσ/νίκης - «Μας έπεσαν πολλές οι Κυριακές και μας βαρυστομάχιασαν»
Περιορισμένη η αγοραστική κίνηση και χαμηλή η επισκεψιμότητα στα καταστήματα την Κυριακή
«Μας έπεσαν πολλές οι Κυριακές και μας βαρυστομάχιασαν» ήταν το σχόλιο του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), Κώστα Χαντζαρίδη, σχετικά με την εικόνα που καταγράφηκε χθες, Κυριακή, στην αγορά, προσθέτοντας πως υπήρξε περιορισμένη αγοραστική κίνηση και χαμηλή επισκεψιμότητα.
Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «φαίνεται ότι το ενδιαφέρον του κόσμου για τις Κυριακές έχει ξεφουσκώσει» και πρόσθεσε ότι πολλοί ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης αποφάσισαν να κλείσουν νωρίς το μεσημέρι.
Σημείωσε επίσης ότι παρόλο που ο καιρός ήταν καλός, «ακόμα και τα καφέ ξεκίνησαν να γεμίζουν μετά τις 3 το μεσημέρι», ενώ ανέφερε ότι δεν κυκλοφορούσε κόσμος στους δρόμους, πλην της Τσιμισκή.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Χαντζαρίδης, «όταν το εξαιρετικό γεγονός γίνεται καθημερινότητα, τότε χάνει και την αίγλη του», ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην λειτουργήσουν τα καταστήματα στον νομό Θεσσαλονίκης την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων, στις 21 Ιουλίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης