Τελευταία Νέα
Οικονομία

«Πυρά» δικαστικών προς το… ΔΝΤ - Πρωτόγνωρη η απαξίωση των δικαστικών αποφάσεων – «Είμαστε προασπιστές της εθνικής μας αξιοπρέπειας»

«Πυρά» δικαστικών προς το… ΔΝΤ - Πρωτόγνωρη η απαξίωση των δικαστικών αποφάσεων – «Είμαστε προασπιστές της εθνικής μας αξιοπρέπειας»
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων
Μετά τη στοχοποίηση της κυβέρνησης, κύκλοι της Δικαιοσύνης καταφέρονται και εναντίον του ΔΝΤ, το οποίο καταγγέλλουν για απόπειρα απαξίωσης της ελληνικής δικαιοσύνης και των δικαστικών αποφάσεων.
Ειδικότερα, με ανακοίνωσή τους, οι Εφέτες, Ν. Σαλάτας και Β. Πάπαρη, μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, καταγγέλλουν το ΔΝΤ αναφορικά με την πρόσφατη έκθεση του Ταμείου για την ελληνική οικονομία.
Όπως επισημαίνουν οι δύο Εφέτες, η έκθεση του Ταμείου αναφέρει πως  «δεν περιμένουμε πια αρνητικές αποφάσεις σχετικά με ειδικά μισθολόγια ή εισφορές επί των ακινήτων. Παρ’ όλα αυτά, εάν υπάρξουν τέτοιες αποφάσεις, έχουμε δεσμευτεί για τη λήψη μέτρων συμψηφισμού...».
Η συγκεκριμένη αναφορά του ΔΝΤ, όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλουν, είναι «πρωτόγνωρη στα χρονικά της ανεξάρτητης Ελλάδας και εκφράζει αφενός την απαξίωση  από τους δανειστές μας  της Ελληνικής Δικαιοσύνης και των αποφάσεών της και αφετέρου τρομοκρατεί την ελληνική κοινωνία για την περίπτωση προσφυγής Ελλήνων πολιτών στη Δικαιοσύνη».
Καταλήγοντας, εκτιμούν πως είναι |πρώτιστο καθήκον τους, να καταδικάσουν την, πέραν πάσης λογικής, νομιμότητας, αλλά και ευπρέπειας, αναφορά του ΔΝΤ στα ζητήματα Δικαιοσύνης στην Ελλάδα και να διαβεβαιώσουμε το σύνολο του ελληνικού λαού ότι οι δικαστές είναι παρόντες και παραμένουμε σε εγρήγορση, για τη  προάσπιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών τους και πρωτίστως της εθνικής μας αξιοπρέπειας, που βάναυσα κατά τα τελευταία έτη και επαναλαμβανόμενα έχει πληγεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης