Τελευταία Νέα
Οικονομία

Χαρδούβελης (ΥΠΟΙΚ): Μεγάλες οι προκλήσεις για τη νέα διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ - Να προχωρήσoυν γρήγορα οι αποκρατικοποιήσεις

Χαρδούβελης (ΥΠΟΙΚ): Μεγάλες οι προκλήσεις για τη νέα διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ - Να προχωρήσoυν γρήγορα οι αποκρατικοποιήσεις
Πρέπει να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στο πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων, διεμήνυσε ο υπουργός Οικονομικών
Μεγάλες προκλήσεις καλείται να αντιμετωπίσει το επόμενο διάστημα η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γκ. Χαρδούβελης, κατά τη διαδικασία έγκρισης, από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, της νέας διοίκησης του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων.
«Οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η διοίκηση του Ταμείου στο επόμενο διάστημα γνωρίζετε καλά είναι μεγάλες. Προς αυτό το σκοπό, από τη θέση του υπουργού Οικονομικών, θεωρώ ότι θα είναι εξαιρετικά σημαντική η μεταξύ μας συνεργασία ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε γρήγορα και να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στο πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών.
Ταυτόχρονα ο Γκίκας Χαρδούβελης σημείωσε ότι ο Εμμανουήλ Κονδύλης  - ο νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ - τον οποίο γνωρίζει και προσωπικά επειδή είναι μέλος της ίδιας ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου του Πειραιά, διαθέτει εξαιρετική επιστημονική κατάρτιση και πλούσια επαγγελματική εμπειρία σε μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, μεταξύ των άλλων και στον τομέα της ανάπτυξης και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας.
Αλλά και για τον Πασχάλη Μπουχόρη - τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ - ανέφερε ότι προέρχεται από τον χρηματοπιστωτικό τομέα, διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ με ειδίκευση στη χρηματοδότηση και αναδιάρθρωση επιχειρήσεων και έχει αξιόλογη εμπειρία σε επενδύσεις σχετικά με το χαρτοφυλάκιο ακίνητης περιουσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης