Τελευταία Νέα
old

Φραγγιτάκης: Μοχλός ανάπτυξης και καινοτομίας το Money Show, αύξηση 100% σε σχέση με πέρυσι

tags :
Φραγγιτάκης: Μοχλός ανάπτυξης και καινοτομίας το Money Show, αύξηση 100% σε σχέση με πέρυσι
Στο Money Show συμμετείχαν 20 χιλιάδες επισκέπτες
Αύξηση επισκεπτών αλλά και εσόδων κατά 100% σε σχέση με πέρυσι καταγράφηκε στο φετινό Money Show σύμφωνα με τον κεντρικό διοργανωτή κ. Ηλία Φραγγιτάκη που με δηλώσεις του στο bankingnews.gr τονίζει ότι «ήταν ένα πολύ θετικό μήνυμα για τη συνέχεια και την υπερνίκηση της κρίσης».
Το φετινό Money Show ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Hilton Athens, ενώ σύμφωνα με τον κ. Φραγγιτάκη πραγματοποιήθηκαν πάνω από 150 εκδηλώσεις όλων των ειδών, με τους επισκέπτες να ξεπερνούν τους 20.000.
Θυμίζουμε ότι το Money Show είναι μια εκδήλωση που λαμβάνει χώρα επί 25 συναπτά έτη, από το 1990 και έχει καθιερωθεί ως θεσμός επιχειρηματικής προβολής, καινοτομίας και δημιουργικότητας.
Κεντρικός του εστιασμός - core business είναι ο χρηματοπιστωτικός και ο επενδυτικός τομέας, ενώ φέτος όπως τονίζει ο κ. Φραγγιτάκης φέτος υπήρξε έμφαση στο Forex και στο trading με πολλά σεμινάρια και προβολές.
Άλλωστε, κύριος χορηγός της τρήμερης εκδήλωσης ήταν η CWN FX η μεγάλη παγκόσμιου βεληνεκούς πλατφόρμα συναλλαγών.
Το παρόν με διάφορες εκδηλώσεις και ομιλίες έδωσαν πολλά στελέχη της ελληνικής κεφαλαιαγοράς, χρηματιστές, μέλη του ΣΕΔΥΚΑ, του ΣΕΔ, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι.
Φέτος υπήρξαν πολλοί πελάτες από το εξωτερικό, στοιχείο που σύμφωνα με το διοργανωτή δείχνει ότι παρ’ όλη την πολιτική αστάθεια υπάρχει ενδιαφέρον από ξένους για την προβολή ή τη δραστηριοποίηση στη χώρα μας.
Παράλληλα, υπήρξαν και πολλαπλές εκδηλώσεις απ’ όλο το φάσμα της ζωής, της τέχνης και της δημιουργικότητας, καθώς όπως τονίζει ο κ. Φραγγιτάκης οι επιχειρήσεις και η οικονομία δεν είναι ξεκομμένες από τα δρώμενα της υπόλοιπης ζωής και των υπολοίπων δραστηριοτήτων.
«Το Money Show είναι μια γιορτή», τονίζει ο ίδιος «και θεωρούμε ότι είναι ο μοχλός και ένας εκ των δρόμων για να φύγουμε προς τα εμπρός και να βγούμε από την κρίση και την κατάθλιψη».

Θεματικές ζώνες

Ανάμεσα στα κύρια θέματα του Money Show ήταν η κακονομία στην επιχείρηση, η πράσινη ανάπτυξη, οι εξαγωγές και η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα ως εργαλεία εξόδου από την κρίση.
Στο τριήμερο των εκδηλώσεων δεκάδες επιχειρήσεις, φορείς και επιχειρηματικά σχήματα παρουσίασαν τις δραστηριότητες τους στους παραπάνω τομείς.
Παρουσιάστηκαν θέματα Κατοχύρωσης Βιομηχανικής & Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Μεταφοράς Τεχνολογίας και Κατοχύρωσης Εμπορικών Σημάτων, Venture Capitals, Θερμοκοιτίδες και Επιχειρηματικοί Επιταχυντές, Spin-offs Ελληνικών Ερευνητικών Κέντρων, Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων, η νομοθεσία για τους τεχνικούς ασφαλείας και άλλα ενδιαφέροντα θέματα για ερευνητές και επιχειρηματίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης