Τελευταία Νέα
Οικονομία

Χρυσή Ευκαιρία: Ανάκαμψη στις τιμές των ακινήτων και το 2018

Χρυσή Ευκαιρία: Ανάκαμψη στις τιμές των ακινήτων και το 2018
Χρυσή Ευκαιρία: Ανάκαμψη στις τιμές των ακινήτων και το 2018
H Χρυσή Ευκαιρία από την ίδρυσή της το 1993 συγκεντρώνει στοιχεία από πληθώρα αγγελιών για όλη την Ελλάδα και ειδικότερα τα τελευταία 4 χρόνια, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Digital Transformation που εφαρμόζει, έχει προβεί στην αξιοποίηση των στοιχείων αυτών προς όφελος κάθε ενδιαφερόμενου.

Αναλυτικότερα:



Ένα από τα στοιχεία που είναι ενδεικτικό της κατάστασης της οικονομίας της Ελλάδας είναι οι τιμές των ακινήτων προς πώληση. Μέσα από την ανάλυση των δεδομένων που έχουν συγκεντρωθεί στα 25 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας προκύπτουν ενδιαφέρουσες και σημαντικές πληροφορίες και συμπεράσματα.



Ξεκινώντας από το έτος 2014, και μελετώντας τις τιμές των ακινήτων όπως εισάγονται στο site της εταιρείας παρατηρούμε ότι οι τιμές των ακινήτων βρίσκονται σε μεγάλη ανάκαμψη ήδη από το 2017. Ειδικότερα η αύξηση στις τιμές για το 2017 ανέρχεται στο ποσοστό του 13,56% συγκριτικά με το 2016. Η μεταβολή αυτή για το 1ο εξάμηνο του 2018 ανέρχεται στο 4,52% συγκριτικά με το 2017, γεγονός που μας επιβεβαιώνει ότι η αύξηση του 2017 δεν είναι τυχαίο γεγονός. Πρόκειται για σημάδι ανάκαμψης της αγοράς ακινήτων η οποία κρατά μια ανοδική πορεία για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.



Η Χρυσή Ευκαιρία με το πλήθος των στοιχείων που διαθέτει, αλλά και την αξιοποίησή τους μέσα από την τεχνολογία Big Data στην οποία έχει προσανατολιστεί τα τελευταία χρόνια μπορεί να εξυπηρετήσει τους χρήστες της με οποιαδήποτε αντίστοιχη μελέτη χρειάζονται. Παράλληλα, θα δημοσιοποιεί στοιχεία και πληροφορίες με στόχο την ενίσχυση της αγοράς των ακινήτων στην Ελλάδα, αλλά και τη γενικότερη προαγωγή της διακίνησης και αξιοποίησης των πληροφοριών που είναι σε θέση να διαθέτει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης