Τελευταία Νέα
Οικονομία

Τελικά η Ελλάδα θα γίνει Βενεζουέλα ή Κολομβία, τίποτε από τα δύο θα παραμείνει Ελλάδα

Τελικά η Ελλάδα θα γίνει Βενεζουέλα ή Κολομβία, τίποτε από τα δύο θα παραμείνει Ελλάδα
Στον κόσμο των εκδοτών και όσων κατέχουν μέσο ενημέρωσης, έχει καλλιεργηθεί μια ψευδαίσθηση ότι ο Μητσοτάκης ερχόμενος στην εξουσία θα αρχίσει να μοιράζει χρήμα στα φιλικά μέσα ενημέρωσης... Όλοι θα διαψευστούν
Σε μια αποστροφή του λόγου ο Π. Καμμένος ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι «μας κατηγορούσατε ότι θα κάνουμε την Ελλάδα Βενεζουέλα αλλά κινδυνεύει να γίνει Κολομβία».
Προφανώς για να εξηγήσουμε τι εννοούσε ο Καμμένος η ΝΔ κατηγορούσε τον κυβερνητικό συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι θα οδηγήσουν την Ελλάδα στα βράχια και θα μετατραπεί χώρα σε Βενεζουέλα.
Βέβαια τα επιχειρήματα της ΝΔ ήταν εύλογα καθώς στην πρώτη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η Ζ. Κωνσταντοπούλου ήταν φανατικός θιασώτης της Βενεζουέλας.
Η Βενεζουέλα ως γνωστό έχει καταρρεύσει οικονομικά, εμφανίζει πληθωρισμό 36.560% κατά άλλους 1.000.000% και η φτωχοποίηση των κατοίκων που υποσιτίζονται δεν έχει προηγούμενο.
Η Βενεζουέλα είναι το τρανταχτό παράδειγμα της κατάρρευσης του σοσιαλισμού και των άλλων λαϊκίστικων – φασιστικών αριστερών μορφωμάτων.
Η αλήθεια είναι ότι ενώ ήταν εύλογες οι ανησυχίες της ΝΔ Η Ελλάδα δεν εξελίχθηκε σε Βενεζουέλα.
Η Ελλάδα παρέμεινε Ελλάδα.
Όμως ο Καμμένος ανέφερε ότι η Ελλάδα…κινδυνεύει να μετατραπεί σε Κολομβία.
Γιατί όμως Κολομβία;
Η Κολομβία ως γνωστό είναι συνδεδεμένη και συνυφασμένη με τα καρτέλ ναρκωτικών κυρίως κοκαΐνης.
Προφανώς και ο Καμμένος υπονοούσε ότι ο Μητσοτάκης έχει σχέσεις με τον Μαρινάκη ο οποίος το όνομα του έχει συνδεθεί…με ναρκωτικά.
Αν και δεν υπάρχουν αποδείξεις για τον Μαρινάκη η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα Κολομβία δεν θα γίνει.
Η Ελλάδα θα παραμείνει Ελλάδα.

Υποσημείωση

Στον κόσμο των εκδοτών και όσων κατέχουν μέσο ενημέρωσης, έχει καλλιεργηθεί μια ψευδαίσθηση ότι ο Μητσοτάκης ερχόμενος στην εξουσία θα αρχίσει να μοιράζει χρήμα στα φιλικά μέσα ενημέρωσης.
Όλοι θα διαψευστούν…και μάλιστα παταγωδώς

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης