Τελευταία Νέα
Οικονομία

Παπαθανάσης: Κλειστή η εστίαση – Μετά το άνογμα σχολείων η συζήτηση για τα χιονοδρομικά

Παπαθανάσης: Κλειστή η εστίαση  – Μετά το άνογμα σχολείων η συζήτηση για τα χιονοδρομικά
εστίαση θα παραμείνει για διάστημα ακόμα κλειστή", σύμφωνα με τον Ν. Παπαθανάση
Σχετικά Άρθρα

Η κυβέρνηση είναι ικανοποιημένη από τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν από το άνοιγμα του λιανεμπορίου, υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα επόμενα βήματα σχετικά με την άρση των περιοριστικών μέτρων.
Ο κ. Παπαθανάσης μιλώντας στο Open TV ανέφερε εκ νέου ότι θα αργήσει το άνοιγμα της εστίασης.
Όπως είπε, «η επιτροπή δεν έχει συζητήσει για την εστίαση. Αν δουν οι επιδημιολόγοι ότι μπορούν να βάλουν μέσα στη συζήτηση την εστίαση θα το κάνουμε. Η εστίαση θα παραμείνει για διάστημα ακόμα κλειστή».

Για τα χιονοδρομικά

Για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, ο κ. Παπαθανάσης σημείωσε ότι πρόθεση είναι να ανοίξουν, ενώ κληθείς να μιλήσει για το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων, είπε ότι θα συζητηθεί μετά το άνοιγμα των σχολείων – ήτοι γυμνασίων και λυκείων την 1η Φεβρουαρίου.
«Γνωρίζουμε ότι μπορεί να χαθεί η σεζόν, αλλά δεν μπορούμε να πάμε μπροστά από την υγεία. Οι επιστήμονες είπαν ότι πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία και μετά να συζητηθεί το θέμα αυτό αν κρίνουν ότι μπορούν», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Όλοι θα τύχουν στήριξης

Τέλος, ο κ. Παπαθανάσης σημείωσε πως «κατανοούμε τους επαγγελματίες και τους στηρίζουμε με μέτρα. Κάνοντας στο τέλος τον απολογισμό όλοι θα τύχουν στήριξης. Στο τέλος θα υπάρξει συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος για να μην κλείσουν επιχειρήσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης