Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στο Μαξίμου ο Regling (ESM) - Ενέργεια και πληθωρισμός στην ατζέντα της συζήτησης με Μητσοτάκη

Στο Μαξίμου ο Regling (ESM) - Ενέργεια και πληθωρισμός στην ατζέντα της συζήτησης με Μητσοτάκη
O Regling πραγματοποιεί την τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα με αυτή την ιδιότητα, καθώς η θητεία του ολοκληρώνεται στις 7 Οκτωβρίου
Σχετικά Άρθρα

Mε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Klaus Regling, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 
O Regling
πραγματοποιεί την τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα με αυτή την ιδιότητα, καθώς η θητεία του ολοκληρώνεται στις 7 Οκτωβρίου.
Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η κατάσταση στην ευρωπαϊκή οικονομία και οι μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ιδιαίτερα στους τομείς της ενέργειας και του πληθωρισμού. Επισημάνθηκε η δύσκολη συγκυρία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και οι σημαντικές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας και οι θετικές προοπτικές της, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.
Στη συνάντηση μετείχαν εκ μέρους της ελληνικής πλευράς, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Πρόεδρος του Συµβουλίου Οικονοµικών Εµπειρογνωµόνων του Υπουργείου Οικονομικών Μιχάλης Αργυρού και η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Μαριαλένα Αθανασοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο