Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών (4 Αυγούστου)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών (4 Αυγούστου)
Οι ελληνικές συμμετοχές της Τετάρτης 4 Αυγούστου, συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον στα προημιτελικά πόλο ανδρών και στη medal race των Μάντη-Καγιαλή
Σχετικά Άρθρα

Ο προημιτελικός της Εθνικής ανδρών στο πόλο αν μη τι άλλο μονοπωλεί το ενδιαφέρον όσον αφορά τις μόλις δύο ελληνικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες για την Τετάρτη 4 Αυγούστου.

Μία ώρα πριν οι Μάντης-Καγιαλής στην ιστιοπλοΐα (κατηγορία 470) ολοκληρώνουν την παρουσία τους στη medal race δίχως ελπίδες μεταλλίου.

Αναλυτικά

08.33: Το πλήρωμα των Μάντη - Καγιαλή στην κατηγορία 470 έκανε το καθήκον του και έφτασε μέχρι τη medal race, δίχως πάντως να έχει ούτε μαθηματικές ελπίδες για ένα μετάλλιο. Το ελληνικό δίδυμο κατέλαβε την και θέση στην και 10η ιστιοδρομία και σκαρφάλωσε στην θέση της γενικής κατάταξης με 66 βαθμούς ποινής, 21 περισσότερους από το πλήρωμα που βρίσκεται στην θέση.

09.30: Μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση βρίσκεται η Εθνική ανδρών πόλο αντιμετωπίζοντας στον προημιτελικό το Μαυροβούνιο για μία θέση στα ημιτελικά. Όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω στην επίσημη αγαπημένη ομάδα της χώρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες διαχρονικά, με την ελπίδα να τα καταφέρει και να προκριθεί στους αγώνες των μεταλλίων!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης