Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Βλάχος: «Ζήσαμε στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ – Δημιουργήσαμε προσδοκίες για το μέλλον» (video)

Βλάχος: «Ζήσαμε στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ – Δημιουργήσαμε προσδοκίες για το μέλλον» (video)

Ο Θοδωρής Βλάχος στάθηκε στην προσπάθεια των Ελλήνων διεθνών στον τελικό του πόλο των Ολυμπιακών Αγώνων με την Σερβία, καθώς και στα «θεμέλια» που έθεσαν για τα επόμενα χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Η Εθνική ομάδα έφτασε μία ανάσα από το «όνειρο» του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο γνώρισε την ήττα στον τελικό από την Σερβία με 13-10. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου κατέλαβαν την 2η θέση στο δεύτερο, κατακτώντας το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία του ανδρικού πόλο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα, ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας στάθηκε στα στοιχεία που έκριναν τον αγώνα, καθώς και την επόμενη μέρα στην ομάδα.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Ποιος να φανταζόταν ότι θα παίρναμε το ασημένιο και θα ήμασταν στενοχωρημένοι… Δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι στο ξεκίνημα και στο τελείωμα. Δεν ήταν και εύκολο απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Δεχτήκαμε 13 γκολ, τα περισσότερα σε από κάθε άλλο ματς στο τουρνουά. Παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ άξιο αντίπαλο, που κατακτά δεύτερο σερί χρυσό. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά, ήταν φανταστικά, δεν έχω λόγια. Έχουμε κάνει αρκετά πράγματα τώρα που τελειώσαμε, έχουμε δημιουργήσει μνήμες, γράψαμε ιστορία και δημιουργήσαμε νέους φίλους του αθλήματος. Είμαστε περήφανοι και ζήσαμε μεγάλες στιγμές, ανεπανάληπτες που θα μείνουν για πάντα στις μνήμες μας.

Το να ανεβαίνεις στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων είναι υπέρτατη τιμή και περηφάνια. Η ομάδα αυτή έχει πολύ μέλλον. Είναι η πιο ανανεωμένη ομάδα εδώ στο Τόκιο. Δημιούργησε προσδοκίες για το μέλλον, η Ελλάδα είναι σε πολύ καλό σημείο και μπορεί να έχει μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον. Όσοι πραγματικά χάρηκαν και είναι περήφανοι για μας θα έρθουν να μας δώσουν μια μεγάλη αγκαλιά στο αεροδρόμιο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης