Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Αφρουδάκης: «Ιστορική στιγμή για το ελληνικό πόλο – Κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι» (video)

Αφρουδάκης: «Ιστορική στιγμή για το ελληνικό πόλο – Κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι» (video)

Ο Γιώργος Αφρουδάκης χαρακτήρισε ως ιστορική στιγμή για το ελληνικό πόλο την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ δήλωσε πως η ελληνική ομάδα είχε ως στόχο μόνο το χρυσό.

Σχετικά Άρθρα
Η Εθνική έφτασε στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με μετά την ήττα με 13-10 από την Σερβία στον τελικό. Ο αρχηγός της αποστολής, Γιώργος Αφρουδάκης, μίλησε για την σημασία που είχε αυτή η νίκη για το ελληνικό πόλο, καθώς και για τα συναισθήματα της αποστολής.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα συναισθήματα είναι έντονα, έχω ζήσει πάρα πολλές έντονες στιγμές με την Εθνική, ωραίες και άσχημες. Αυτό που έζησα εδώ ως αρχηγός αποστολής είναι κάτι διαφορετικό. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήμουν εδώ. Είμαι λίγο συναισθηματικά φορτισμένος.

Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί θέλαμε το χρυσό, αυτό λέει πολλά. Δεν κατεβήκαμε στον τελικό για να χειροκροτήσουμε τους Σέρβους. Αμυντικά, κάναμε το χειρότερο παιχνίδι μας. Δίκαια χάσαμε. Είναι ώρα να γιορτάσουμε μια ιστορική στιγμή για το ελληνικό πόλο, η εικόνα μιλάει από μόνη της».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης