Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διάβημα ΚΚΕ στον υπ. Δικαιοσύνης για τις διώξεις συνδικαλιστών

Διάβημα ΚΚΕ στον υπ. Δικαιοσύνης για τις διώξεις συνδικαλιστών
Για πολιτικές διώξεις με σκοπό να υποταχθεί το κίνημα στις επιλογές της κυβέρνησης, έκανε λόγο ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χ. Κατσώτης
Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής το μέλος της ΚΕ και βουλευτή του κόμματος Χρήστο Κατσώτη, προέβη σήμερα σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, για τις διώξεις σε βάρος συνδικαλιστών και άλλων αγωνιστών, σύμφωνα με σχετικό δελτίο του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ.
«Επισκεφθήκαμε σήμερα τον υπουργό Δικαιοσύνης, τον κ. Αθανασίου και του θέσαμε το ζήτημα των διώξεων εναντίον των συνδικαλιστών, εναντίον αγωνιζόμενων εργαζομένων, αγροτών, μαθητών, που είναι προκλητικές και που έχουν βέβαια σαν σκοπό να υποταχθεί το κίνημα στις επιλογές της κυβέρνησης» ανέφερε ο κ. Κατσώτης, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση.
Ο κ. Κατσιώτης χαρακτήρισε τις διώξεις προκλητικές καθώς όπως είπε σε ορισμένες περιπτώσεις διώκονται και οι ιδέες, ενώ έκανε λόγο για πολιτικές διώξεις και για κλίμα φόβου και τρόμου, που ωστόσο «δεν μπορεί να κάμψει τους αγώνες» και πρόσθεσε ότι το κίνημα «πρέπει να τις αντιμετωπίσει αποφασιστικά και δυναμικά».
Τέλος ο βουλευτής του ΚΚε σημείωσε πως ο υπουργός Δικαιοσύνης δεσμεύθηκε ότι θα εξετάσει την υπόθεση.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης