Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για Τέμπη: Υπάρχουν συντριπτικές αποδείξεις - Κασσελάκης: Συγκάλυψη από δύο τζάκια

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για Τέμπη: Υπάρχουν συντριπτικές αποδείξεις - Κασσελάκης: Συγκάλυψη από δύο τζάκια
"Εδώ κι έναν χρόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα κυβερνητικά στελέχη συγκαλύπτουν την αλήθεια, αρνούμενοι κατηγορηματικά πως εμπλέκονται οι ίδιοι στο «μπάζωμα» και επιρρίπτοντας την ευθύνη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
"Προκαλεί ανατριχίλα το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του MEGA για τη «μυστική» σύσκεψη των Αγοραστού, Τριαντόπουλου, Ξιφαρά και εκπροσώπου της Hellenic Train, όπου και αποφασίστηκε το μπάζωμα της περιοχής του εγκλήματος των Τεμπών", υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο πρόεδρος του οποίου, Στ. Κασσελάκης,  μιλά για συγκάλυψη από δύο τζάκια με ονοματεπώνυμο.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, "μια εν κρυπτώ σύσκεψη, στην οποία δεν είχε κληθεί (παρανόμως) ο λειτουργός της Εισαγγελικής Αρχής, ο οποίος ήταν αποκλειστικά αρμόδιος για τον τόπο του δυστυχήματος. Όπως αποκαλύπτεται, η «αναδιαμόρφωση του χώρου» ξεκίνησε από την επόμενη ημέρα της σύσκεψης και διήρκεσε τρεις ημέρες, με πρόφαση πως θα έπρεπε να ξεκινήσουν άμεσα τα δρομολόγια των τρένων, τα οποία όμως ξεκίνησαν τελικά στις 29 Μαρτίου".
"Εδώ κι έναν χρόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα κυβερνητικά στελέχη συγκαλύπτουν την αλήθεια, αρνούμενοι κατηγορηματικά πως εμπλέκονται οι ίδιοι στο «μπάζωμα» και επιρρίπτοντας την ευθύνη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Όσο κι αν προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια υπάρχουν συντριπτικές αποδείξεις: Κάποιος έδωσε εντολή στον κ. Τριαντόπουλο να συνδράμει στο πιο επαίσχυντο κρατικό έγκλημα στην ιστορία της χώρας. Κάποιος κάλεσε στη συγκεκριμένη σύσκεψη και την σιδηροδρομική εταιρεία παρότι εμπλεκόταν στο δυστύχημα. Κάποιος απέκλεισε από τη σύσκεψη τον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος είχε εκ του νόμου την ευθύνη για τη διασφάλιση όλων των αποδεικτικών στοιχείων στον τόπο του εγκλήματος. Κάποιοι ήθελαν κάτι να κρύψουν", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει σημειώνοντας πως "τέτοιος πρακτικές προσομοιάζουν σε άλλες εποχές κι άλλα καθεστώτα".

Κασσελάκης: Πώς σχεδιάστηκε η συγκάλυψη από δύο τζάκια με ονοματεπώνυμο 

συγκάλυψη των Τεμπών έχει πίσω της δύο τζάκια", έχει ονοματεπώνυμο, τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκης.
Ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συνοδεύεται με βίντεό του, αναφέρει τα εξής:
"Δείτε μαζί μου την αποκάλυψη για το πώς σχεδιάστηκε η συγκάλυψη των Τεμπών.
Ξημέρωμα 1ης Μαρτίου το δυστύχημα. 3 Μαρτίου η μυστική συνάντηση για το μπάζωμα. Δύο μέρες μετά!
Παρών στη μυστική συνάντηση ο Χρήστος Τριαντόπουλος. Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.
Ερώτηση: Μετέφερε ή δεν μετέφερε οδηγίες του Πρωθυπουργού;
Παρών στη μυστική συνάντηση ο Γιάννης Ξιφαράς. Γενικός Γραμματέας του υπουργείου μεταφορών.
Ερώτηση: Μετέφερε ή δεν μετέφερε οδηγίες του υπουργού μεταφορών Κώστα Καραμανλή;
4, 5, 6 Μαρτίου μπάζωσαν, κάλυψαν στοιχεία, πέταξαν οστά νεκρών ανθρώπων στα χωράφια, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ για να ξεκινήσουν τα δρομολόγια των τρένων, τα οποία ξεκίνησαν 25 μέρες μετά!".
"Η δικαιοσύνη στα Τέμπη είναι θέμα αξιοπρέπειας όλων των Ελλήνων", καταλήγει ο κ. Κασσελάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης