Τελευταία Νέα
Πολιτική

F.W. Steinmeier (γερμανός ΥΠΕΞ) - Αποφασιστικότητα και θάρρος επιδεικνύει η Ελλάδα

F.W. Steinmeier (γερμανός ΥΠΕΞ) - Αποφασιστικότητα και θάρρος επιδεικνύει η Ελλάδα
Τον σεβασμό του στις προσπάθειες που καταβάλλει η Ελλάδα εξέφρασε ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών
Στην αποφασιστικότητα και το θάρρος της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις παρά το πολιτικό κόστος αναφέρθηκε ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Frank Walter Steinmeier, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
«Η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τις προσπάθειες γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος και να ακολουθήσει το δρόμο των μεταρρυθμίσεων μέχρι τέλους», σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι παρά τη βελτίωση που έχει καταγραφεί, τα προβλήματα παραμένουν, κάνοντας αναφορά στα υψηλά επίπεδα ανεργίας.
Όπως επισήμανε ο γερμανός υπουργός, θα συναντήσει και εκπροσώπους της αντιπολίτευσης προκειμένου να διαμορφώσει πλήρη εικόνα των συνθηκών και της πολιτικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα.
Πρόσθεσε, παράλληλα, ότι επέλεξε να επισκεφθεί την Ελλάδα αυτή τη χρονική στιγμή προκειμένου να δείξει τον σεβασμό του στις προσπάθειες της Ελλάδας, αλλά και την υποστήριξή του στην ελληνική προεδρία.
Είναι μια προεδρία κατά την οποίαν θα διεξαχθούν οι Ευρωεκλογές, ενώ κατά τη διάρκειά της θα ολοκληρωθεί και η τραπεζική ένωση, σημείωσε και συμπλήρωσε ότι «η δουλειά που επιτελείται εδώ είναι προς όφελος όχι μόνον της Ελλάδας, αλλά ολόκληρης της Ευρώπης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης