Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ) προς Steinmeier: «Οι μεταρρυθμίσεις σας μυρίζουν αίμα»

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ) προς Steinmeier: «Οι μεταρρυθμίσεις σας μυρίζουν αίμα»
Είμαστε στα όρια ανθρωπιστικής καταστροφής, τόνισε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
Επίθεση στον γερμανό υπουργό Εξωτερικών, F.W. Steinmeir, εξαπέλυσε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της επιτροπής φιλίας Ελλάδας - Γερμανίας της Βουλής, λέγοντας του χαρακτηριστικά ότι «οι περισσότερες μεταρρυθμίσεις σας μυρίζουν αίμα».
Ο κ. Βούτσης τόνισε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στα όρια ανθρωπιστικής καταστροφής και αναφερόμενος στην τρόικα σημείωσε ότι είναι παράλογο να εξαγνίζεται μια λάθος συνταγή, όταν «οι περισσότερες μεταρρυθμίσεις σας μυρίζουν αίμα».
Παράλληλα, ζήτησε διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του δημόσιου χρέους, υπογραμμίζοντας ότι προήλθε από «άχρηστους εξοπλισμούς και από τις μίζες για τις οποίες έχει ευθύνες και η χώρα σας».
Από την πλευρά του ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών σημείωσε ότι δεν θα ωφελήσει την Ελλάδα να πάει πίσω στον δρόμο του δανεισμού, διαγράφοντας τον δρόμο που ακολουθεί, προσθέτοντας ότι «αξίζει τον κόπο να ακολουθήσετε τον δρόμο αυτό και είναι βέβαιο ότι σύντομα θα δρέψετε τους καρπούς».
«Οι απλές λύσεις δεν είναι βιώσιμες», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «πρέπει να συνεχίσετε αυτόν το δρόμο και να πάτε μέχρι τέλους για να φτάσετε στην ανάπτυξη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης