Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπούλιας (Πρόεδρος Δημοκρατίας) – Αναγκαία η εθνική συνεννόηση

Παπούλιας (Πρόεδρος Δημοκρατίας) – Αναγκαία η εθνική συνεννόηση
Μήνυμα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου


Την ανάγκη εθνικής συνεννόησης επισημαίνει στο μήνυμα του για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
«Η επέτειος αυτή μας θυμίζει τις αρετές και τις δυνατότητες του ελληνισμού όταν δίνει με ομοψυχία μάχες, ακόμη και άνισες» υπογραμμίζει ο κ.Παπούλιας, τονίζοντας πως «η πατρίδα μας κουράστηκε πολύ τα τελευταία χρόνια».
«Συνέβησαν πολλά και δυσάρεστα, ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Νέοι άνθρωποι αναγκάστηκαν να αναζητήσουν δουλειά στο εξωτερικό και αυτό είναι ίσως το περισσότερο επώδυνο απ όλα, ότι φεύγουν τα παιδιά μας» αναφέρει ο κ.Παπούλιας, ο οποίος κάνει ιδιαίτερη μνεία και «στη δοκιμαζόμενη από την οικονομική κρίση Κύπρο, που εξακολουθεί να είναι διχοτομημένη 40 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή».
«Ένας κύκλος έκλεισε και υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής πορείας, εφόσον πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας και εργαστούμε μεθοδικά και επίμονα για την άρση των αιτίων που μας οδήγησαν στο οικονομικό αδιέξοδο» τονίζει ο κ.Παπούλιας, ο οποίος υπογραμμίζει ότι ανεξάρτητα από τις αποφάσεις που αναμένονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η μάχη θα κριθεί τελικά σε εθνικό επίπεδο και η εθνική συνεννόηση είναι αναγκαία προϋπόθεση για την επιτυχία.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης