Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θ. Μαργαρίτης (ΔΗΜΑΡ) - Καταγγέλλει απειλές Μπαλτάκου προς ΔΗΜΑΡ για πρόωρες εκλογές και συνεργασία με Χρυσή Αυγή

Θ. Μαργαρίτης (ΔΗΜΑΡ) - Καταγγέλλει απειλές Μπαλτάκου προς ΔΗΜΑΡ για πρόωρες εκλογές και συνεργασία με Χρυσή Αυγή
Όσοι κούναγαν το δάκτυλο στη ΔΗΜΑΡ τον Ιούνιο που αποχώρησε από την κυβέρνηση, τώρα πρέπει να ξανασκεφτούν τη στάση τους, τονίζει ο βουλευτής του κόμματος
Σε καταγγελίες ότι η Δημοκρατική Αριστερά δεχόταν απειλές από τον πρώην γ.γ. της κυβέρνησης, το καλοκαίρι, μεσούσης της πολιτικής αναταραχής που είχε ξεσπάσει με το «λουκέτο» στην ΕΡΤ, με πρόωρες εκλογές και σχηματισμό νέας κυβέρνησης με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής, προχώρησε σήμερα ο βουλευτής του κόμματος Θόδωρος Μαργαρίτης.
Ειδικότερα, με μήνυμά του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο κ. Μαργαρίτης σημειώνει ότι «όσοι κούναγαν το δάκτυλο στη ΔΗΜΑΡ τον Ιούνιο που αποχώρησε απο την κυβέρνηση τώρα πρέπει να ξανασκεφτούν τη στάση τους» και προσθέτει ότι «ο Μπαλτάκος με την κάλυψη του Σαμαρά είχε πρωτοστατήσει στη ρήξη της Ν.Δ. με τη ΔΗΜΑΡ».
Όπως σημειώνει, «είχε μπλοκάρει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη, είχε τη σκληρή γραμμή για το κλείσιμο της ΕΡΤ, είχε "απειλήσει" εκείνες τις μερες τη ΔΗΜΑΡ με πρόωρες εκλογές και σχηματισμό νέας κυβέρνησης με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής, είχε οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα».
Σημειώνει ότι θα ηταν λάθος η ΔΗΜΑΡ να υποκύψει τότε στην πολιτική Μπαλτάκου και της ακροδεξιάς ομάδας του Μαξίμου, προσθέτοντας «η ΔΗΜΑΡ έτσι έπραξε. Ο Σαμαράς κάλυπτε την ομάδα αυτή η οποία έπαιζε πολιτικά παιχνίδια με τη Χρυσή Αυγή».
Παράλληλα, σημειώνει ότι «τα πράγματα πήραν άλλη τροπή μετά τη δολοφονία του Π.Φύσσα», ενώ σημειώνει ότι το ΠΑΣΟΚ υποχώρησε στις πιέσεις του, αναφέροντας χαρακτηριστικά «ο Βενιζέλος από την πλευρά του τότε ειναι γνωστό οτι υποχώρησε».
«Ακόμα και τώρα, όταν ο Μπαλτάκος έκανε τις γνωστές αντικομμουνιστικές δηλώσεις, περιορίστηκε σε μια απλή κριτική και δεν επέβαλε -ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης- την παραίτηση του γραμματέα του Υπουργικού συμβουλίου. Η κυβέρνηση και ο Σαμαράς οφείλουν τώρα να δώσουν εξηγήσεις στη Βουλή», καταλήγει ο κ. Μαργαρίτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης