Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντ. Ρουπακιώτης - Δεν είναι θέμα Μπαλτάκου - Πρέπει να αλλάξει συνολικά η αντίληψη της ΝΔ

Αντ. Ρουπακιώτης - Δεν είναι θέμα Μπαλτάκου - Πρέπει να αλλάξει συνολικά η αντίληψη της ΝΔ
Πρόκειται για θέμα ιδεολογικής και πολιτικής επιλογής, τονίζει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης
Για θέμα ιδεολογικής και πολιτικής επιλογής και όχι θέμα Μπαλτάκου έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, με αφορμή την αποκάλυψη του βίντεο με τη συνομιλία του πρώην πλέον γ.γ. της κυβέρνησης με τον Η. Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, προσθέτοντας ότι πρέπει να αλλάξει συνολικά η αντίληψη της Νέας Δημοκρατίας.
Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο παραιτηθείς γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβολίου «συνδιαμόρφωνε και εξέφραζε μια συνολική άποψη» και πρόσθεσε ότι «δεν είναι ποτέ δυνατόν στέλεχος της κυβέρνησης να συνδιαλέγεται με μια εγκληματική οργάνωση».
Παράλληλα, σημείωσε ότι ο κ. Μπαλτάκος εξέφραζε μια συνολική αντίληψη, η οποία ήταν πώς η Ν.Δ. θα πάρει ψήφους από τη Χρυσή Αυγή και συμπλήρωσε ότι δεν πρέπει να «απομονώνουμε τον κ. Μπαλτάκο, πρέπει να αλλάξει συνολικά η αντίληψη του κόμματος της Ν.Δ.».
Κληθείς να σχολιάσει τη συνεργασία που είχε με τον κ. Μπαλτάκο όσο ήταν υπουργός Δικαιοσύνης, ο κ. Ρουπακιώτης επισήμανε ότι «η αντίληψη την οποία εξέφραζε και ο κ. Μπαλτάκος ήταν η συνεχής παρεμπόδιση σε οποιοδήποτε μέτρο θέλησε να λάβει το υπουργείο Δικαιοσύνης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης