Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - Ομολογία ενοχής οι δηλώσεις Σαμαρά - Δίαυλος επικοινωνίας με τη νεοναζιστική Χ.Α. ο Μπαλτάκος

ΣΥΡΙΖΑ -  Ομολογία ενοχής οι δηλώσεις Σαμαρά - Δίαυλος επικοινωνίας με τη νεοναζιστική Χ.Α. ο Μπαλτάκος
Προσωπικά υπόλογος για την ύπαρξη παρακράτους εντός του Μαξίμου o Σαμαράς - Να ετοιμάσει την ηρωική έξοδό του, τονίζει η Κουμουνδούρου
Για ομολογία ενοχής και ύπαρξη παρακράτους στο Μαξίμου, για το οποίο προσωπικός υπόλογος είναι ο Αντώνης Σαμαράς, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, ενώ χαρακτηρίζει τον Μπαλτάκο διαύλο επικοινωνίας του Σαμαρά με τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή.
Όπως επισημαίνεται, «μπορεί ο κ. Σαμαράς να έσπασε ύστερα από μέρες τη σιωπή του, αλλά υιοθέτησε την κλασική στάση του "ενόχου"» και τονίζεται ότι αντί να μιλήσει για τις δικές του ευθύνες, «κατέφυγε στην προσφιλή του μέθοδο, της επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ».
Παράλληλα, τονίζεται ότι ο κ. Μπαλτάκος «δεν ήταν κλητήρας στη Bουλή, αλλά έμπιστος και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, κεντρικό στέλεχος της κυβέρνησης με ιδιαίτερα νευραλγικό ρόλο».
Ακόμη χαρακτηρίζει προσωπικά υπόλογο τον πρωθυπουργό «για την ύπαρξη παρακράτους εντός του Μαξίμου», σημειώνοντας ότι «να δώσει εξηγήσεις στη Bουλή και να ετοιμάσει την "ηρωική" του έξοδο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης