Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ) – Λάθος η κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας – Ψήφισα με το πιστόλι στον κρόταφο

Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ) – Λάθος η κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας – Ψήφισα με το πιστόλι στον κρόταφο
Μπήκα για να μείνω στην αυτοδιοίκηση


Την αντίθεση του στην κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας εξέφρασε ο υποψήφιος της ΝΔ για το Δήμο Αθήνας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος αφού την χαρακτήρισε λανθασμένη κίνηση, υποστήριξε ότι ψήφισε τη σχετική νομοθετική ρύθμιση «με το πιστόλι στον κρόταφο».
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Σπηλιωτόπουλος είπε πως σχεδιάζει, σε συνεννόηση με το υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, να αξιοποιήσει τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατόπιν εκπαίδευσης θα υπηρετούν στον δήμο της Αθήνας για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας στην πρωτεύουσα.
Παράλληλα, πρότεινε δύο θητείες και όριο ηλικίας για τα πρόσωπα που κατέχουν πολιτικό αξίωμα καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, «μπαίνουμε στις καρέκλες και ξεχνάμε να φύγουμε. Οι πολιτικοί δεν έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους πολίτες. Στα 67 ένας καλός καθηγητής ιατρικής πρέπει να φύγει από το πανεπιστήμιο».
Πάντως ο κ.Σπηλιωτόπουλος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η άποψη του αυτή ήταν σχόλιο – «καρφί» για τον Νικήτα Κακλαμάνη.
Επιπλέον, ο κ.Σπηλιωτόπουλος  κατηγόρησε τον Γιώργο Καμίνη για το γεγονός ότι η Αθήνα βίωσε τις συνέπειες της κρίσης σε μεγαλύτερο βαθμό από τις υπόλοιπες πόλεις της χώρας.
«Έχω θυμώσει που είναι σε αυτήν την κατάσταση η Αθήνα. Μπήκα για να μείνω στην αυτοδιοίκηση. Μπήκα και από θυμό στην μάχη της Αθήνας» ανέφερε ο κ.Σπηλιωτόπουλος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης