Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Κεδίκογλου (ΝΔ) - Διαστρεβλώνει τις δηλώσεις Γλέζου - Ουδέποτε υπήρξε θέση για αναγκαστικό εσωτερικό δανεισμό

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Κεδίκογλου (ΝΔ) - Διαστρεβλώνει τις δηλώσεις Γλέζου - Ουδέποτε υπήρξε θέση για αναγκαστικό εσωτερικό δανεισμό
Στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται λόγος για δίκαιο και αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα, που θα φορολογεί τον μεγάλο πλούτο και το κεφάλαιο, τονίζεται
Για διαστρέβλωση των δηλώσεων του Μανώλη Γλέζου περί εσωτερικού δανεισμού κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, επιτιθέμενη στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, τονίζοντας ότι σε κανένα από τα προγραμματικά κείμενα και τις επεξεργασίες του κόμματος δεν υπάρχει η θέση για αναγκαστικό εσωτερικό δανεισμό.
Αντιθώετως, όπως επισημαίνεται, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «ένα δίκαιο και αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα, που θα φορολογεί τον μεγάλο πλούτο και το κεφάλαιο».
Παράλληλα, χαρακτηρίζει εξοργιστικό «αυτοί που έχουν φτωχοποιήσει τον ελληνικό λαό, έχουν φορτώσει τα νοικοκυριά με δυσβάσταχτα χρέη και αφήνουν στο απυρόβλητο τις οff shore και τους μεγαλοεπιχειρηματίες να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτά που οι ίδιοι κάνουν».
Παράλληλα, επαναφέρουν για μια ακόμη φορά το θέμα με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Γιώργο Κύρτσο, κατηγορώντας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο πως για δεύτερη εβδομάδα δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του για «τον "διαπλεκόμενο" κ. Σαμαρά και για το "ψεύτικο πλεόνασμα"».
Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε στη Ν.Δ. ένοχη σιωπή αναφορικά με το βιβλίο «Ανακτήστε αλλά τολμήστε» που εξέδωσε το 2013 ο κ. Κύρτσος και το οποίο -όπως κατήγγειλε- είναι αποκαλυπτικό για την αθέτηση όλων των προεκλογικών δεσμεύσεων του κ. Σαμαρά.
Ειδικότερα, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
«Σε κανένα από τα προγραμματικά κείμενα και τις επεξεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει η θέση για αναγκαστικό "εσωτερικό δανεισμό", αλλά για ένα δίκαιο και αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα, που θα φορολογεί τον μεγάλο πλούτο και το κεφάλαιο.
Θα συστήναμε επίσης στον κυβερνητικό εκπρόσωπο να βρει άλλη ασχολία από το να διαστρεβλώνει τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου.
Είναι εξοργιστικό αυτοί που έχουν φτωχοποιήσει τον ελληνικό λαό, έχουν φορτώσει τα νοικοκυριά με δυσβάσταχτα χρέη και αφήνουν στο απυρόβλητο τις οff shore και τους μεγαλοεπιχειρηματίες να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτά που οι ίδιοι κάνουν.
Υ.Γ. Είναι η δεύτερη εβδομάδα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έχει σχολιάσει τις δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Κύρτσου για τον "διαπλεκόμενο" κ. Σαμαρά και για το "ψεύτικο πλεόνασμα"».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης