Τελευταία Νέα
Πολιτική

Β. Μιχαλολιάκος - Απέναντι στο συμφέρον του Πειραιά δεν βάζουμε ούτε σκοπιμότητες ούτε συναισθηματισμούς

Β. Μιχαλολιάκος - Απέναντι στο συμφέρον του Πειραιά δεν βάζουμε ούτε σκοπιμότητες ούτε συναισθηματισμούς
"Ο Πειραιάς θα πρέπει να γίνει ναυτιλιακό κέντρο προκειμένου να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας"
Την τελευταία προεκλογική συγκέντρωση πριν την εκλογική αναμέτρηση της 17ης Μαΐου, πραγματοποίησε ο νυν δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος.
«Απέναντι στο συμφέρον του Πειραιά δεν βάζουμε ούτε σκοπιμότητες ούτε συναισθηματισμούς ούτε πολιτικές συγγένειες»  τόνισε χαρακτηριστικά, προαναγγέλλοντας έργα συνολικού ύψους 1 δισ. ευρώ.
Ο Πειραιάς θα πρέπει να γίνει ναυτιλιακό κέντρο προκειμένου να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, συμπλήρωσε εν συνεχεία.
Πραγματοποιώντας μία ανασκόπηση της προηγούμενης 4ετίας, ο Β. Μιχαλολιάκος υπογράμμισε πως προχώρησε άμεσα στην εξυγίανση ενός οικονομικά χρεοκοπημένου δήμου, καταπολεμώντας την αδιαφάνεια και τη σπατάλη και ζητώντας διαχειριστικό έλεγχο σε βάθος 10ετίας.
Ο δήμος Πειραιά κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεβρωμίσει την πόλη από τα σκουπίδια, να αντιμετωπίσει τις ανάγκες των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών, να εξασφαλίσει παιδικούς σταθμούς για όλα τα παιδιά, να καταπολεμήσει το παραεμπόριο να ανακτήσει την καταπατημένη περιουσία του και να απομακρύνει τον ΟΚΑΝΑ από την περιοχή συνέχισε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, προανήγγειλε την έλευση του μετρό και του τραμ, ενώ έκανε λόγο για νέα πνοή στην πόλη από την υπογειοποίηση της λεωφόρου Ποσειδώνος.
Η ανάπτυξη πρόσθεσε δεν γίνεται με εκκλήσεις και προσκλήσεις, δεν είναι ρουσφέτι, αλλά αλλάζει την πόλη, ενισχύει τις υποδομές και την καθιστά ελκυστική σε επισκέπτες και επιχειρήσεις, κατέληξε ο δήμαρχος Πειραιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης