Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ από το εκλογικό αποτέλεσμα - Επί τάπητος η επόμενη μέρα… - Ζήτημα κατάργησης των bonus των 50 εδρών θέτει ο Ευ. Βενιζέλος

Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ από το εκλογικό αποτέλεσμα -  Επί τάπητος η επόμενη μέρα… - Ζήτημα κατάργησης των bonus των 50 εδρών θέτει ο Ευ. Βενιζέλος
Κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Γραμματείας Εκλογικής Επιτροπής
Πλήρως ικανοποιημένα από το εκλογικό αποτέλεσμα είναι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως χαρακτηριστικά διαπιστώθηκε στην κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Γραμματείας της Εκλογικής Επιτροπής.
Βάσει της αποτίμησης του αποτελέσματος, το ΠΑΣΟΚ εφεξής θα κληθεί να αναλάβει περαιτέρω «ειδικό βάρος» τόσο έναντι της κυβέρνησης όσο και έναντι της ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς.
Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, το θετικό αποτέλεσμα αποδίδεται στην θέληση των Ελλήνων για κυβερνητική σταθερότητα.
Όσον αφορά το ιδρυτικό συνέδριο του Φθινοπώρου, επισημάνθηκε πως θα ανοίξει μια συζήτηση για όλα τα θέματα στον χώρο της κεντροαριστεράς η οποία μέσα και από μια πορεία ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ θα φτάσει σε ένα ιδρυτικό συνέδριο που με κορμό το ΠΑΣΟΚ θα απευθύνεται σε όλες τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς. «Ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ και ο ρόλος της Ελιάς είναι αναπόσπαστα συνδεμένοι μεταξύ τους» αναφέρουν οι ίδιες πηγές.
Όσον αφορά την προσεχή συνάντηση του Αντ. Σαμαρά με τον Ευ. Βενιζέλο, τονίστηκε πως το ΠΑΣΟΚ θα θέσει ζήτημα κατάργησης των bonus των 50 εδρών, προκειμένου να επιτευχθεί μεγαλύτερη αναλογικότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης