Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Καρατζαφέρης - Η μηχανή εσπρέσο στο Μέγαρο Μαξίμου δεν βγάζει καλό καφέ! - Ο Σαμαράς έχει συνειδητοποιήσει την αδυναμία του

Γ. Καρατζαφέρης - Η μηχανή εσπρέσο στο Μέγαρο Μαξίμου δεν βγάζει καλό καφέ! - Ο Σαμαράς έχει συνειδητοποιήσει την αδυναμία του
"Η μηχανή εσπρέσο στο Μέγαρο Μαξίμου δεν βγάζει καλό καφέ ενώ στην Καλλιρόης βγάζουμε αρωματικό καφέ"
Με άκρως ειρωνική διάθεση μίλησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ερωτηθείς σχετικά με το τι θα πράξει εάν τον καλέσει ο Αντώνης Σαμαράς για να συζητήσουν για την ανασυγκρότηση της κεντροδεξιάς.
Ειδικότερα ο κ.Καρατζαφέρης μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του "Ε" ανάφερε χαρακτηριστικά: «υπάρχει ένα μεγάλo κώλυμα. Η μηχανή εσπρέσο στο Μέγαρο Μαξίμου δεν βγάζει καλό καφέ ενώ στην Καλλιρόης βγάζουμε αρωματικό καφέ».
«Εγώ δεν έχω πρεμούρα, ο κ. Σαμαράς έχει πρεμούρα. Έχει συνειδητοποιήσει την αδυναμία του αλλά δεν το επιτρέπει ο εγωισμός του . Με αυτή τη σύνθεση δεν μπορεί να προχωρήσει και θα καταστρέψει την Ελλάδα» τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και πρόσθεσε: «δεν μπορώ να δεχθώ την ιδέα ότι ο  Βενιζέλος εκβιάζει" είπε, υπογραμμίζοντας ότι  αυτή "δεν είναι κυβέρνηση πυγμής και η Ελλάδα θέλει κυβέρνηση πυγμής».
«Έρχεται η Χρυσή Αυγή, επελαύνει ο ΣΥΡΙΖΑ, κάτι πρέπει να γίνει. Αν κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται τότε θα είναι υπόλογοι απέναντι στην ιστορία. Η ακολουθούμενη αυτή πολιτική φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι συνεπάγεται για την Ελλάδα» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ λέγοντας ότι πρέπει να το αντιληφθεί ο κ. Σαμαράς.  «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και ενδεχομένως αξιωματική αντιπολίτευση η Χ.Α.» σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης