Πολιτική

Γρ. Ψαριανός (ΔΗΜΑΡ) – Προειλημμένη απόφαση «κύκλων» του κόμματος για στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Γρ. Ψαριανός (ΔΗΜΑΡ) – Προειλημμένη απόφαση «κύκλων» του κόμματος για στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ
Λανθασμένος ο τρόπος και η στιγμή που έφυγε η ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση, τόνισε
Για προειλημμένη απόφαση κάποιων στελεχών της Δημοκρατικής Αριστεράς να υπάρξει στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός.
Όπως επισήμανε, κάτι τέτοιο δεν είναι εκ προοιμίου κακό, σημείωσε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, για να προσθέσει όμως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ξεκαθαρίσειν τις θέσεις του, τόσο όσον αφορά την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας όσο και με την διαπραγμάτευση του χρέους.
Χαρακτηριστικά ανέφερε «καμία ιδεολογική συγγένεια με τον κ. Σαμαρά και τους Μπαλτάκους, αλλά καμία σχέση και με τους γουναράδες της Κουμουνδούρου. Ας μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ το σχέδιό του. Διασφάλιση της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας; Μάλιστα, θα πάμε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Διαπραγμάτευση του χρέους, διακανονισμό και συμφωνία με τους εταίρους; Μάλιστα, να το δούμε, αλλά όχι σκισίματα, διαγραφές και ένα άρθρο ή επιστροφή στη δραχμή. Γιατί τα έχουν πει όλα…».
Παράλληλα, όσον αφορά τη συνεδρίαση σήμερα των οργάνων του κόμματος σημείωσε ότι προσπάθησε να ενημερώσει τηλεφωνικά τον Φώτη Κουβέλη ότι δεν θα συμμετάσχει στηνκοινή συνεδρίαση Εκτελεστικής Επιτροπής και Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο.
Όσον αφορά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και την αυτοκριτική αρκετών στελεχών του κόμματος, ο κ. Ψαριανός σημείωσε ότι αυτά που τώρα λέγονται, ήταν θέσεις που ο ίδιος και κάποιοι άλλοι βουλευτές υποστήριζαν αλλά τότε δέχονταν επιθέσεις με την επωδό ότι «υπηρετούσαμε αντίπαλο πολιτικό σχέδιο».
Σημείωσε τέλος ότι ο τρόπος και η στιγμή που η ΔΗΜΑΡ αποφάσισε να φύγει από την κυβέρνηση ήταν λανθασμένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης