Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Παρών» δηλώνει ο Γ. Καρατζαφέρης, εφόσον αλλάξει η πολιτική - «Θα κάνω ότι μπορώ για να αποτρέψω την επέλαση του Α. Τσίπρα»

«Παρών» δηλώνει ο Γ. Καρατζαφέρης, εφόσον αλλάξει η πολιτική - «Θα κάνω ότι μπορώ για να αποτρέψω την επέλαση του Α. Τσίπρα»
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απαντά στις προσκλήσεις για επιστροφή στη ΝΔ
«Παρών» δηλώνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, εφόσον αλλάξει η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, στο «χτίσιμο μιας νέας ιδέας για την Ελλάδα και όχι η επιστροφή στη ΝΔ», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην πρωϊνή εκμπομπή του Mega.
O πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι οι μέρες αυτής της κυβέρνησης λιγοστεύουν και ο κ. Τσίπρας επελαύνει, επαναλαμβάνοντας ότι στον βαθμό που μπορεί να το αποτρέψει, θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο κ. Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι και ο ίδιος ο κ. Σαμαράς έχει αντιληφθεί ότι αυτή η πολιτική που εφαρμόζεται «έχει κοντά ποδάρια».
Στο ερώτημα για το αν η παρούσα Βουλή μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας, ο κ. Καρατζαφέρης είπε: «πιο εύκολα μπορούν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος να βρουν τους 180 παρά να βρει ο κ. Τσίπρας τους 120».
O πρόεδρος του ΛΑΟΣ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Α. Σαμαράς να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές αμέσως μετά την εκλογή Προέδρου.
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός Υγείας και πολιτικό τέκνο του Γ. Καρατζαφέρη, Μάκης Βορίδης, τον κάλεσε να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης