Τελευταία Νέα
Πολιτική

Α. Γεωργιάδης (Ν.Δ.): Επικίνδυνη η αμφισβήτηση της ηγεσίας Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ από τον Γ. Παπανδρέου

Α. Γεωργιάδης (Ν.Δ.): Επικίνδυνη η αμφισβήτηση της ηγεσίας Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ από τον Γ. Παπανδρέου
Είναι ισχυρές οι πιθανότητες εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, εκτίμησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.
«Εκτός τόπου και επικίνδυνη» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, την απόφαση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, να αμφισβητήσει την ηγεσία του Βαγγέλη Βενιζέλου στο κόμμα.
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ σημείωσε ότι «ασφαλώς γνωρίζει ότι το να κάνει αυτή την κίνηση αυτή την εβδομάδα προκαλεί ανησυχία για τη σταθερότητα του ΠΑΣΟΚ», ενώ πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει ότι η κυβέρνηση κινδυνεύει από τον Γ. Παπανδρέου.
Όσον αφορά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας εκτίμησε ότι «είναι ισχυρές οι πιθανότητες αυτή η βουλή να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας», ενώ σχετικά με το συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που έλαβε χώρα το σαββατοκύριακο, σημείωσε ότι «το σημαντικό πολιτικό γεγονός που προκύπτει από αυτό είναι ότι δεν θα ψηφίσουν για να βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας».
Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα ανέφερε ότι «η λύση με την τρόικα πρέπει να είναι καθαρή για να αποδείξουμε στις αγορές πού έχουμε φτάσει την οικονομία μας» και πρόσθεσε ότι «οι αγορές δεν βλέπουν πολιτική λύση».
Όσον αφορά το δημοσιονομικό κενό επισήμανε ότι υπάρχει ουσιαστική και δομική διαφωνία με την τρόικα και το βασικό επιχείρημα της κυβέρνησης είναι ότι έπεσε έξω στις προβλέψεις της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης