Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Κ. Παπούλια με τον υπ. Ανάπτυξης - «Η Ελλάδα άντεξε στα δύσκολα και σήμερα μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία»

Συνάντηση Κ. Παπούλια με τον υπ. Ανάπτυξης - «Η Ελλάδα άντεξε στα δύσκολα και σήμερα μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία»
Αισιοδοξία για το μέλλον εξέφρασαν οι δύο άνδρες
Αισιόδοξος για το μέλλον της ελληνικής γεωργίας εμφανίστηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Καρασμάνης κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ειδικότερα ο κ. Καρασμάνης τόνισε ότι η Ελλάδα «άντεξε στα δύσκολα χρόνια που πέρασε ο τόπος- και σήμερα μπορεί να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία».
Παράλληλα επισήμανε ότι έγινε μια πολύ καλή προεργασία, ώστε από την καινούργια χρονιά όσοι στοχεύουν να επενδύσουν στον πρωτογενή τομέα να είναι όλα έτοιμα.
«Δεν θα διαψευσθούν όσοι πιστεύουν ότι ο αγροτικός τομέας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει βασικό μοχλό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας».
«Έχει δυνατότητες, το πιστεύω», σχολίασε ο κ. Παπούλιας. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επισήμανε ότι τα κοινοτικά κονδύλια φθάνουν στα 20 δισ. ευρώ, από τα οποία τα 14 δισ. είναι άμεσες ενισχύσεις που πάνε κατευθείαν στον παραγωγό και τα 6 δισ. είναι αυτά που θα πάνε για επενδύσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης