Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρουφάκης: Ο Draghi δεν θα διακόψει την παροχή ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες

Βαρουφάκης: Ο Draghi δεν θα διακόψει την παροχή ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες
"O ΣΥΡΙΖΑ θα τηρήσει την αρχή της συνέχειας του κράτους"
Βέβαιος πως ο Μario Draghi δεν θα διακόψει την παροχή ρευστότητας προς τις ελληνικές τράπεζες εμφανίστηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Βαρουφάκης.
Ειδικότερα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο υποψήφιος βουλευτής εμφανίστηκε βέβαιος πως ο διοικητής της ΕΚΤ δεν θα διακόψει την παροχή ρευστότητας προς τις ελληνικές τράπεζες.
«Δίνω τόσες πιθανότητες να πει ο Draghi ότι κόβει την ρευστότητα στις ελληνικές τράπεζες, όσες να μην ανατείλει αύριο ο ήλιος» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον συγκροτήσει κυβέρνηση, δεν πρόκειται να ακολουθήσει την μέχρι πρότινος κυβερνητική πολιτική. Δεσμεύτηκε ωστόσο, πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρήσει την αρχή της συνέχειας του κράτους.
«Το κράτος έχει συνέχεια, η πολιτική όμως μίας κυβέρνησης, σε πράγματα που δεν καθορίζονται από τις συνθήκες και ούτε είναι και γραμμένα πουθενά, δεν μπορούν να δεσμεύσουν την επόμενη κυβέρνηση στο να μην μπορεί να ξανασυζητήσει με τους εταίρους τους. Η Ε.Ε δεν είναι ένα σιδερένιο κλουβί, στο οποίο απλώς εναλλάσσονται πολιτικά πρόσωπα» εξήγησε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης