Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο. Κεφαλογιάννη (ΝΔ): Όλοι ασχολούνται με τις διαπραγματεύσεις, κανείς με την πραγματική οικονομία

Ο. Κεφαλογιάννη (ΝΔ): Όλοι ασχολούνται με τις διαπραγματεύσεις, κανείς με την πραγματική οικονομία
«Δεν έχει τεθεί θέμα αμφισβήτησης της ηγεσίας της ΝΔ»
«Ζούμε στον αστερισμό της διαπραγμάτευσης, όμως δεν βλέπω κανείς να ανησυχεί για την πραγματική οικονομία», ανέφερε στα πλαίσια ραδιοφωνικής συνέντευξης, η βουλευτής της ΝΔ, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.
Η κ. Κεφαλογιάννη ανέφερε, ακόμα, πως «η ελληνική οικονομία παραπαίει», ενώ πρόσθεσε πως δημιουργούνται και νέες τρύπες αυτό το διάστημα που δεν υπάρχουν τα κατάλληλα μέτρα για να κλείσουν.
Ως προς τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους, σχολίασε πως «αν η κυβέρνηση επιθυμεί να παραμείνει εντός Ευρώπης θα πρέπει να συμμορφωθεί με τους κανόνες της».
Ανέφερε, επίσης, πως διακρίνει μια μεγάλης τροφή της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία φαίνεται να «υιοθετεί εξ ολοκλήρου τις θέσεις της προηγούμενης», συμπληρώνοντας ότι «βλέπουμε μια προσγείωση στον ρεαλισμό, καθώς για πρώτη φορά η νέα κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους κανόνες της ΕΕ».
Ως προς τα εσωκομματικά ζητήματα της ΝΔ, η κ. Κεφαλογιάννη σχολίασε την αποχή του Κ. Μητσοτάκη από την εκλογή ΠτΔ, αναφέροντας πως «σέβομαι την απόφασή του, παρόλο που δεν συμφωνώ με το σκεπτικό του».
Τέλος, κατέληξε λέγοντας πως «δεν έχει τεθεί θέμα αμφισβήτησης της ηγεσίας», προσθέτοντας, όμως, πως «σίγουρα όλοι θέλουμε να συζητήσουμε τα αίτια της ήττας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης