Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μάρδας (αναπλ. ΥΠΟΙΚ): Δεν ενέκρινα εγώ τα 500 εκατ. δολ. για τα αεροπλάνα αλλά το Εθνικής Άμυνας

Μάρδας (αναπλ. ΥΠΟΙΚ): Δεν ενέκρινα εγώ τα 500 εκατ. δολ.  για τα αεροπλάνα αλλά το Εθνικής Άμυνας
Όλες μας οι υποχρεώσεις πληρώνονται κανονικά έως το Πάσχα τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών
Την θέση ότι δεν ήταν εκείνος που ενέκρινε το κονδύλι των 500 εκατομμυρίων δολαρίων για την επισκευή των αεροπλάνων ναυτικής συνεργασίας διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δ. Μάρδας.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm, ο κ.Μάρδας υποστήριξε ότι αυτός είναι υπεύθυνος για το Ταμείο του Κράτους.
«Δεν θέλω να σχολιάζω αρμοδιότητες άλλων υπουργών.
Κάποια χρήματα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας τα έχει, είναι από τον προϋπολογισμό του.
Το πώς θα τα διαχειριστεί είναι μια υπόθεση που μπορεί να τη συζητήσετε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.
Αυτά τα χρήματα το υπ. Εθνικής Άμυνας τα βρήκε από κάποιους δικούς του λογαριασμούς και όχι από τον προϋπολογισμό τον οποίο έχουμε, τα έχουν αυτά τα χρήματα ως εκ τούτου τα διαχειρίζεται με τον τρόπο που θέλει» υποστήριξε ο κ.Μάρδας.
Όσον αφορά τις υποχρεώσεις του Κράτους, ο κ.Μάρδας τόνισε ότι τα πάντα πληρώνονται κανονικά.
«Όλες μας οι υποχρεώσεις πληρώνονται κανονικά έως το Πάσχα γιατί αυτή ήταν η όλη αγωνία του κόσμου, σε ό,τι αφορά στο μήνα και αυτός εδώ κλείνει και δεν βλέπουμε σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας να υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα σε ό,τι αφορά σε μισθούς, συντάξεις κλπ.
Από εκεί και πέρα τρέχουν οι διαπραγματεύσεις και αυτές οι διαπραγματεύσεις περιμένουμε να κλείσουν αυτό το ζωτικό θέμα για την ελληνική οικονομία.
Δεν είναι μόνο το κράτος που πρέπει να συντηρείται και να λειτουργεί έχουμε και την αγορά η οποία όλοι βλέπουμε ότι περνάει δύσκολες περιόδους και κάποια ώρα πρέπει να μπορέσει η αγορά να βρει και τα χρήματα που χρειάζεται από το τραπεζικό σύστημα, τα θέματα της ανάπτυξης να ξαναέρθουν με μεγαλύτερη έμφαση επί τάπητος και να σταματήσουμε να ασχολούμαστε μόνο με τα θέματα της διαχείρισης και να δούμε και τα υπόλοιπα θέματα που συνδέονται με την οικονομική πολιτική της χώρας» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μάρδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης