Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μ. Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ) για Το Ποτάμι: Ονειρεύεται λύσεις πολιτικής ανωμαλίας ο Στ. Θεοδωράκης

Μ. Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ) για Το Ποτάμι: Ονειρεύεται λύσεις πολιτικής ανωμαλίας ο Στ. Θεοδωράκης

Απάντηση της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μ. Χρυσοβελώνη, στις δηλώσεις του Στ. Θεοδωράκη από τα Χανιά
«Στην πιο κρίσιμη και καθοριστική στιγμή των σκληρών διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και τους εταίρους, ο νεοφιλελεύθερος φιλομνημονιακός κομπάρσος της πολιτικής σκηνής… «βρυχάται» και απειλεί εκ νέου, υποτιμώντας και αγνοώντας κατά βούληση τη λαϊκή ετυμηγορία και εντολή».
Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απαντώντας στις δηλώσεις του επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκη, από τα Χανιά.
Σύμφωνα με την ίδια, «ο αχθοφόρος παλαιοκομματικών συμπεριφορών και συνδρόμων συνεχίζει να προκαλεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και ονειρεύεται λύσεις πολιτικής ανωμαλίας προς χάριν του παλιού συστήματος και των κατεστημένων συμφερόντων που υπηρετεί.
Θα μείνει με τις απειλές και τις ορέξεις του…».
Σημειώνεται ότι ο κ. Θεοδωράκης σε δηλώσεις του από τα Χανια, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Το  Ποτάμι δεν θα γίνει σανίδα σωτηρίας για όσους έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση.
Ο κομματισμός, το πελατειακό κράτος, η αναξιοκρατία, τα «ντιλ» με τα συμφέροντα και τις συντεχνίες, η πολιτική δηλαδή που συνεχίζει και σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν είναι μέσα στους δικούς μας στόχους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης