Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Ψαριανό: Να καταδικάσει το Ποτάμι τη συμπεριφορά του στη Φωτίου

ΣΥΡΙΖΑ για Ψαριανό: Να καταδικάσει το Ποτάμι τη συμπεριφορά του στη Φωτίου
Να καταδικάσει τη συμπεριφορά του Γρηγόρη Ψαριανού καλεί το Ποτάμι, ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε τηλεοπτική εκπομπή και τους ανοίκειους χαρακτηρισμούς του σε βάρος της Θεανώς Φωτίου
Να καταδικάσει τη συμπεριφορά του Γρηγόρη Ψαριανού καλεί το Ποτάμι, ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε τηλεοπτική εκπομπή και τους ανοίκειους χαρακτηρισμούς του σε βάρος της αν. υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώς Φωτίου.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής OnLine του MEGA, όταν η Θεανώ Φωτίου κατηγόρησε τον βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανό, ότι «είναι με τους δανειστές», εκείνος την αποκάλεσε «νεομνημονιακό σούργελο», ενώ την έσπρωχνε.
Η Θ. Φωτίου αποχώρησε από το στούντιο ενοχλημένη, με τον Γ. Ψαριανό να λέει ότι «δεν μπορεί κανείς να λέει ότι είμαι με τους δανειστές, μερκελίστρια και γερμανοτσολιάς είναι αυτή».
Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι η συμπεριφορά του «συνιστά πρόκληση για τους στοιχειώδεις κανόνες διεξαγωγής της πολιτικής αντιπαράθεσης» και σχολιάζει: «
Αναρωτιόμαστε αν οι ύβρεις, οι βρυχηθμοί και οι απαράδεκτες χειρονομίες αποτελούν δείγμα της ευρωπαϊκής προοπτικής που ευαγγελίζεται το κόμμα του Γρ. Ψαριανού.
Καλούμε το Ποτάμι να καταδικάσει απερίφραστα την συγκεκριμένη συμπεριφορά του βουλευτή».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης