Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής (υπ. Υγείας): Διαχειρίσιμη πολιτικά η συμφωνία – Δεν θα πάμε σε εκλογές

Κουρουμπλής (υπ. Υγείας): Διαχειρίσιμη πολιτικά η συμφωνία – Δεν θα πάμε σε εκλογές
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πιο συμπαγής πολιτική ομάδα που υπάρχει στην χώρα τόνισε ο υπουργός Υγείας
Την άποψη πως η κυβέρνηση μπορεί να παραμείνει ισχυρή και να συνεχίσει το έργο της παρά τη δύσκολη συμφωνία, στην οποία φαίνεται ότι θα καταλήξει με τους δανειστές εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Π. Κουρουμπλής.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Κουρουμπλής επεσήμανε πως η συμφωνία θα είναι διαχειρίσιμη πολιτικά, ενώ εκτίμησε ότι δεν πρόκειται η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές.
«Η πιο συμπαγής ομάδα που υπάρχει στη χώρα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο κ. Κουρουμπλής, αναφέροντας πως όλα τα στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ «αντιλαμβάνονται σε ποια συγκυρία ζούμε και ποιες δυνάμεις εκδηλώνονται εναντίον μας».
Ο κ.Κουρουμπλής απέφυγε να απαντήσει σε ερώτημα αν η Αθήνα είναι διατεθειμένη να αποδεχτεί οποιαδήποτε πρόγραμμα στήριξης – χωρίς «κόκκινες γραμμές» – όμως επισήμανε ότι η ελληνική κυβέρνηση «πηγαίνει με στόχο τη συμφωνία» και «θα φανεί αν άλλοι έχουν άλλες βλέψεις».
Ως προς το θέμα της αγοράς φαρμάκου ο υπουργός Υγείας τόνισε πως χθες το υπουργείο Υγείας έριξε στην αγορά 160 εκατομμύρια ευρώ, για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς προμηθευτές, ενώ σημείωσε πως οι φαρμακευτικές εταιρείες «οφείλουν να έχουν στοκ 90 ημερών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης