Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Να αποτρέψει η βουλή το σενάριο της αριστερής παρένθεσης - Διαγραφή του χρέους η λύση

Κωνσταντοπούλου: Να αποτρέψει η βουλή το σενάριο της αριστερής παρένθεσης - Διαγραφή του χρέους η λύση
Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχετε φορτώσει με 32 χιλ. ευρώ χρέος κάθε μωρό που παίρνει την πρώτη του ανάσα
Διαγραφή του χρέους είναι η μόνη λύση, τόνισε, από το βήμα της βουλής, η πρόεδρός της, Ζωή Κωνσταντοπούλου, διαμηνύοντας σε όλους τους τόνους πως πρέπει να προστατευτεί ο ελληνικός λαός από περαιτέρω περιστολή των δικαιωμάτων του.
Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχετε φορτώσει με 32 χιλ. ευρώ χρέος κάθε μωρό που παίρνει την πρώτη του ανάσα, κατήγγειλε η πρόεδρος της βουλής για να χαρακτηρίσει στη συνέχεια μαύρη μέρα για τη δημοκρατία τη σημερινή.
Θέλω να ευχαριστήσω όσους είπαν ότι είναι ανεπίτρεπτο το 2015 να διοργανώνεται μία προσπάθεια αντεκδίκησης στους Έλληνες, διεμήνυσε η πρόεδρος της βουλής, για να προσθέσει πως το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ ενώθηκε με την κοινωνία.
Καλείται η Βουλή να επικυρώσει μέσα σε 2,5 ώρες μία συμφωνία που τσακίζει τον λαό και ένα ταμείο χειρότερο από το ΤΑΙΠΕΔ, εξήγησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η κυβέρνηση και ο λαός εκβιάζονται και αν ο εκβιασμός ολοκληρωθεί απόψε, τότε θα επαναληφθεί, προειδοποίησε στη συνέχεια, για να χαρακτηρίσει εξευτελιστική την απαίτηση να καταργηθούν νόμοι που έχουν ψηφιστεί.
Το μνημόνιο είναι η λάθος συνταγή, κατήγγειλε η πρόεδρος της βουλής.
Το κοινοβούλιο πρέπει να αποτρέψει το σενάριο της αριστερής παρένθεσης, τόνισε, για να καταγγείλλει πως "Θέλουν να κάνουμε τα αντίθετα απ' ό,τι πιστεύουμε".
Το μνημόνιο σκοτώνει, εξήγησε, για να χαρακτηρίσει πως αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι πραγματική κατάλυση της δημοκρατίας.
Δεν είμαστε οι πρώτοι, ο εκβιασμός έγινε το 2013 στην Κύπρο, πρόσθεσε η ίδια.
Θέλουν αυτοί που έπρεπε να απολογούνται στην ιστορία, να επιστρέφουν κουνώντας το δάχτυλο, τόνισε επίσης.
Διεκδικήσαμε την εξουσία για να την επιστρέψουμε στον λαό, σημείωσε για να τονίσει πως το όχι του λαού δεν ήταν υπό προϋποθέσεις.
Οι πολίτες καταψήφισαν τα μέτρα και δεν έχουμε το δικαίωμα να μην τους σεβαστούμε, υποστήριξε η πρόεδρος της βουλής, για να επισημάνει πως ο λαός είπε ένα μεγάλο "όχι" στα τελεσίγραφα και αυτό το "όχι" δεν έχουμε δικαίωμα να το κάνουμε "ναι" με την ψήφο μας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης