Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιατί η Ζωή Κωνσταντοπούλου μάζευε τα πράγματα της από το γραφείο της στην Βουλή χθες 16 Ιουλίου;

Γιατί η Ζωή Κωνσταντοπούλου μάζευε τα πράγματα της από το γραφείο της στην Βουλή χθες 16 Ιουλίου;
Αργά χθες 16 Ιουλίου στο γραφείο της Κωνσταντοπούλου στην Βουλή υπάλληλοι...μάζευαν πράγματα....
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χωρίς καμία αμφιβολία αποτελεί δυναμική προσωπικότητα, με την στάση της έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια ενώ η απόφαση της να καταψηφίσει το μνημόνιο…την έφερε απέναντι από τον Τσίπρα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Η απόφαση της αυτή, όμως έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων καθώς μεταξύ άλλων είναι και πρόεδρος της Βουλής με επιλογή του πρωθυπουργού.
Υπήρξαν πιέσεις να παραιτηθεί, ενώ εξετάστηκε και η πρόταση μομφής που προσκρούει σε εμπόδια που αφορούν τον κανονισμό της Βουλής.
Ο πρόεδρος της Βουλής μόνο αν έχει υποπέσει σε συγκεκριμένα παραπτώματα μπορούν τα κόμματα να υποβάλλουν πρόταση μομφής.
Είναι αλήθεια όμως ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θα μπορεί να συνεχίζει να είναι πρόεδρος της Βουλής, όταν έχει έρθει σε ρήξη με την επίσημη γραμμή του κόμματος.
Και ενώ τα σενάρια για το τι θα συμβεί με την Κωνσταντοπούλου πληθαίνουν….χθες το βράδυ 16 Ιουλίου, συνέβη κάτι ενδιαφέρον που χρήζει προσοχής.
Από το γραφείο της στην Βουλή μάζευε τα πράγματα της.
Υπήρχαν υπάλληλοι που συγκέντρωναν τα πράγματα της και αυτό από ορισμένους θεωρείται…δρομολόγηση παραίτησης.
Δεν είναι σαφές αν όντως παραιτείται ή συμβαίνει κάτι άλλο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι πολύ άμεσα….θα έχουμε εξελίξεις με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης