Τελευταία Νέα
Πολιτική

Με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε στην Κωνσταντινούπολη ο υφυπουργός Εξωτερικών Γ. Αμανατίδης

Με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε στην Κωνσταντινούπολη ο υφυπουργός Εξωτερικών Γ. Αμανατίδης
Το Φανάρι αποδεικνύει ότι το γένος μας καταφέρνει μέσα από τις αντιξοότητες να αναδεικνύεται δυνατότερο και πιο εύρωστο
Με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.
Μετά το τέλος της συνάντησης με τον Οικομενικό Πατρειάρχη ο υπουργός δήλωσε πως «η επίσκεψη στο παλαίφατο κέντρο του Ορθόδοξου κόσμου και η συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη δίνουν την ευκαιρία να αντικρίσουμε, να αφουγκραστούμε και να βιώσουμε την κοινή παράδοση πίστης και γένους ως ζωντανή και ανανεωμένη πραγματικότητα.
Το Φανάρι αποδεικνύει ότι το γένος μας καταφέρνει μέσα από τις αντιξοότητες να αναδεικνύεται δυνατότερο και πιο εύρωστο.
Ο Παναγιώτατος με ενημέρωσε για όλα τα μείζονα ζητήματα του Πατριαρχείου και ιδιαίτερα για την προετοιμασία της μεγάλης Πανορθόδοξης Συνόδου, που θα αποτελέσει την κατάληξη προσπαθειών πολλών δεκαετιών και κυρίως θα καταδείξει σε όλο τον κόσμο την ενότητα των Ορθόδοξων Εκκλησιών».
Νωρίτερα ο υπουργός εξωτερικών είχε συνάντηση με τον πρέσβη στην Άγκυρα, Κυριάκο Λουκάκη και το γενικό πρόξενο στην Κωνσταντινούπολη, Ευάγγελο Σέκερη, προκειμένου να μεταβούν από κοινού στο Σισμανόγλειο Μέγαρο.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών ξεναγήθηκε στην Σακκουλίδειο Βιβλιοθήκη, όπως και στους χώρους διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας στο Σισμανόγλειο Μέγαρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης