Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιατί καθυστέρησε η έναρξη του debate - Το αίτημα Τσίπρα και οι διαφωνίες - Όλο το παρασκήνιο...

tags :
Γιατί καθυστέρησε η έναρξη του debate - Το αίτημα Τσίπρα και οι διαφωνίες - Όλο το παρασκήνιο...
Η συζήτηση που άναψε μετά το αίτημα Τσίπρα και η απόφαση να ακολουθηθεί ο μπούσουλας της Διακομματικής, χωρίς καμία αλλαγή...
Toυς λόγους που καθυστέρησε 10 λεπτά η έναρξη της τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών αποκάλυψε στο www.bankingnews.gr ένας από τους πολιτικούς αρχηγούς που συμμετείχαν στην τηλεοπτική διαδικασία.
Με την είσοδό τους στο στούντιο και αφού κάθησαν οι αρχηγοί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον συντονιστή Πάνο Χαρίτο, πρότεινε στην τελευταία ενότητα που προέβλεπε την ερώτηση του ενός αρχηγού προς τον άλλο, ο ερωτηθείς πολιτικός αρχηγός να απαντά άμεσα έχοντας δικαίωμα χρόνου 1,5 λεπτό.
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, διαφώνησε λέγοντας πως το πιθανότερο είναι οι περισσότεροι αρχηγοί να απευθύνουν ερώτημα προς τον Αλ. Τσίπρα και πως κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω των ερωτήσεων, θα λάμβανε περισσότερο χρόνο.
Αντιπρότεινε μάλιστα εάν κάποιος αρχηγός δεν δεχθεί ερωτήσεις από άλλον αρχηγό, να λάβει ίσο χρόνο για να τοποθετηθεί επί θεμάτων προβολής των θέσεών του, ανάλογο με εκείνο που θα πάρει κάθε αρχηγός για να απαντήσει σε ερωτήματα άλλου αρχηγού.
Η συζήτηση άναψε καθώς όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί εξέφρασαν τις απόψεις τους επί του θέματος που έθεσε ο Αλ. Τσίπρας, με το χρονόμετρο στο στούντιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ να δείχνει ότι υπάρχει ήδη καθυστέρηση 10 λεπτών στην έναρξη της τηλεμαχίας.
Με τη συζήτηση να είναι ατέρμονη και να μην καταλήγει, αποφασίστηκε να ακολουθηθεί ο μπούσουλας της Διακομματικής, χωρίς καμία αλλαγή.
Εκείνη τη στιγμή έπεσαν οι τίτλοι αρχής και το debate ξεκίνησε.

Δημήτρης Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης