Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεγκέρογλου (Δημοκρατική Συμπαράταξη): Αναγκαία η εθνική συνεννόηση για να βγει η χώρα από την κρίση

Κεγκέρογλου (Δημοκρατική Συμπαράταξη): Αναγκαία η εθνική συνεννόηση για να βγει η χώρα από την κρίση
Να υπάρξει συνεργασία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σε κυβερνητικό επίπεδο ζητά ο γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
Την θέση ότι η χώρα δεν πρόκειται να εξέλθει από την κρίση, αν δεν υπάρξει εθνική συνεννόηση διατύπωσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Β. Κεγκέρογλου.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ.Κεγκέρογλου υποστήριξε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ πρέπει να συνεργαστούν σε κυβερνητικό επίπεδο.
Όπως είπε ο κ.Κεγκέρογλου, η χώρα έχει μπει σε αδιέξοδο, δεν εμπεδώνεται κλίμα ασφάλειας στον πολίτη και για τον λόγο αυτό «δεν μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση, η οποία να παίρνει αποφάσεις χωρίς εθνική συνεννόηση».
«Δεν λέω ότι όλοι που θα καθίσουν σε ένα τραπέζι εθνικής συνεννόησης θα πρέπει να είναι και σε μια κυβέρνηση.
Μπορεί κάποιοι να μην είναι, μπορεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη να μην είναι.
Μπορεί να είναι τα δύο πρώτα κόμματα.
Αλλά το κυβερνητικό πλαίσιο να είναι αποτέλεσμα μιας εθνικής συνεννόησης» υποστήριξε ο κ.Κεγκέρογλου.
«Δεν μπορεί ένα πλαίσιο να συμφωνείται από ένα κόμμα, να μην έχει την ευρύτατη συναίνεση που χρειάζεται και να περιμένουμε ότι θα προχωρήσουν τα πράγματα.
Βέβαια η ΝΔ ομφαλοσκοπεί αυτή την περίοδο λόγω εκλογών και αν δεν αναδειχθεί η νέα ηγεσία ούτως ώστε να έχουμε σαφές πολιτικό στίγμα για τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη χώρα, δεν θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε σ' αυτό το θέμα» υποστήριξε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης