Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Η εξέλιξη θα είναι η κατάρρευση της κυβέρνησης – Ζήτησα αληθινή συναίνεση

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Η εξέλιξη θα είναι η κατάρρευση της κυβέρνησης – Ζήτησα αληθινή συναίνεση
"Ζήτησα αληθινή συναίνεση", είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης
«Ζήτησα τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης από την αγωνία μου για την πορεία της χώρας», τόνισε μιλώντας στην Βουλή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, εκτιμώντας ότι η εξέλιξη θα είναι η κατάρρευση της κυβέρνησης.
Όπως είπε, ζήτησε αληθινή συναίνεση, ενώ «εάν η κυβέρνηση του Τσίπρα ψάχνει συνενόχους στο δικό μου κόμμα θα απογοητευτεί».
«Έχω πει στον Τσίπρα ότι εάν δεν κάνει τη γενναία πράξη της οικουμενικής κυβέρνησης θα καταρρεύσει», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Για την πρόσφατη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, ανέφερε πως «ήταν ένα μαρτυρικό 8ωρο που παρόμοιο δεν έχω ξαναζήσει, χωρίς προτάσεις, μόνο μονολόγους», ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αναφερόμενος στη μείωση των συντάξεων «μου είπε ότι δεν λέμε πως δεν θα μειωθούν οι συντάξεις αλλά ότι ευχόμαστε».
Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, «οι πρώτοι διδάξαντες του κινήματος δεν πληρώνω είστε εσείς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ».
Κατά τον ίδιο, «αν μπορούσε να γίνει σήμερα ιδίου ύψους κούρεμα του χρέους (110 δις ευρώ) με το περίφημο PSI του ΠΑΣΟΚ θα βγαίναμε στις αγορές».
Κάνοντας αναφορά στη Νέα Δημοκρατία, ρώτησε «κύριοι της ΝΔ όταν ψηφίζατε τους παλαιότερους μνημονιακούς νόμους δεν γνωρίζατε ότι θα συνεχιστούν;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης