Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης (ΝΔ): Όχι σε οικουμενική κυβέρνηση – Σημαντικό να υπάρχει ένας δεξιός πόλος απέναντι στον Τσίπρα

Βορίδης (ΝΔ): Όχι σε οικουμενική κυβέρνηση – Σημαντικό να υπάρχει ένας δεξιός πόλος απέναντι στον Τσίπρα
Δεν φανερώνει πολιτική σταθερότητα το ότι η κυβέρνηση είναι δύο μηνών και έχει χάσει ήδη δύο βουλευτές τόνισε ο κ.Βορίδης
Την αντίθεση του στο ενδεχόμενο σχηματισμού μιας οικουμενικής κυβέρνησης εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης, υπογραμμίζοντας ότι η προοπτική αυτή δεν φαντάζει πολύ λογική, όταν υπάρχει μια κυβέρνηση δύο μηνών με συγκεκριμένο προσανατολισμό.
«Δεν φανερώνει πολιτική σταθερότητα το γεγονός ότι η κυβέρνηση είναι δύο μηνών και έχει χάσει ήδη δύο βουλευτές και έχει παραιτηθεί ένας ακόμη» τόνισε μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm ο κ.Βορίδης.
Όσον αφορά τις εξελίξεις στη ΝΔ και τους φόβους που εκφράζονται για το ενδεχόμενο διάσπασης του κόμματος, ο κ.Βορίδης υποστήριξε ότι ο ίδιος εργάζεται για την ενότητα της ΝΔ.
«Θεωρώ πολύ σημαντικό να υπάρχει απέναντι στον κ. Τσίπρα ένας δεξιός πόλος που θα έχει την ικανότητα να συνθέτει διαφορετικά ρεύματα σκέψεις και να διαμορφώνει εσωτερικές ισορροπίες» είπε ο κ.Βορίδης, τονίζοντας ότι είναι αδιανόητο να υπάρχει μια ανοιχτή μαζική διαδικασία, να επιλεγεί ένας αρχηγός και την επόμενη μέρα κάποιοι, εάν δεν τους αρέσει, να σηκωθούν και να φύγουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης