Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταμάτης (ΝΔ): Αφελής ή συνειδητά προκλητικός ο Τσίπρας; - Δεν είναι σοβαρός πρωθυπουργός

Σταμάτης (ΝΔ): Αφελής ή συνειδητά προκλητικός ο Τσίπρας; - Δεν είναι σοβαρός πρωθυπουργός
«Δεν κατάλαβα γιατί έδωσε αυτή τη συνέντευξη ο πρωθυπουργός», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ
Βολές κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εκτόξευσε ο Δημήτρης Σταμάτης, βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Real FM».
Ειδικότερα, αναρωτήθηκε «ο κ. Τσίπρας είναι αφελής ή συνειδητά προκλητικός;», διευκρινίζοντας πως «όταν έχεις απέναντι σου κάποιον που σου ζητάει συναίνεση και κουνάει ταυτόχρονα το δάχτυλο και σε βρίζει, ο ίδιος τερματίζει την υπόθεση της συναίνεσης».
Ο ίδιος υποστήριξε: «Δεν κατάλαβα γιατί έδωσε αυτή τη συνέντευξη ο Πρωθυπουργός», καθώς «δεν είχε να πει τίποτε άλλο εκτός από το να προσπαθήσει να πείσει μετά τη δραματική ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό».
«Στην πραγματικότητα πίσω από το χαμόγελο της αφέλειας και της άνεσης κρυβόταν η αγωνία γιατί κατάλαβε ότι δεν έχει πείσει», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ και κάλεσε τον κ. Τσίπρα να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό.
«Πιστεύω ότι θα κέρδιζε πολιτικά εάν έλεγε ότι αλλιώς τα υπολόγιζα, λάθος έκανα, συγγνώμη που παρέσυρα τη χώρα σ' αυτή την κατάσταση», τόνισε, ακόμα, ωστόσο υποστήριξε πως «δεν είναι σοβαρός πρωθυπουργός αυτός».
Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τις εσωκομματικές εξελίξεις στη ΝΔ, ευχήθηκε ότι όταν λήξει η εκκρεμότητα με τις εκλογές «το κόμμα θα προχωρήσει με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς και θα είναι πολύ πιο ζωντανό στην αντιπολιτευτική του πορεία».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης