Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Ο πρωθυπουργός ακυρώνει την εθνική στρατηγική μιλώντας για «τρόικα εσωτερικού»

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Ο πρωθυπουργός ακυρώνει την εθνική στρατηγική μιλώντας για «τρόικα εσωτερικού»
Ας κοιτούν τους καθρέφτες του Μαξίμου πριν κάνουν δηλώσεις σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης
«Απίστευτη μικρότητα και εθνική ανευθυνότητα» καταλογίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος σε ανακοίνωσή του με την οποία απαντά στα σχόλια της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη σχετικά με τη συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στο ραδιοσταθμό Realfm 97,8.
Συγκεκριμένα ο κ. Κουμουτσάκος τονίζει στην ανακοίνωσή του ότι η «ομάδα εξουσίας, που έχει φέρει τη χώρα στη σημερινή τραγική κατάσταση, αγνοεί τα στοιχειώδη».
Και συνεχίζει:
«Ακόμα κι ένας πρωτοετής Διεθνών Σχέσεων έχει μάθει ότι οι απαιτητικοί στόχοι που θέτει η Αντιπολίτευση είναι διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια μιας Κυβέρνησης για να διεκδικήσει - αν βέβαια μπορεί - περισσότερα για το εθνικό συμφέρον.
Αυτό το τόσο απλό, αδυνατούν να το καταλάβουν οι ‘’απίθανοι σύμβουλοι’’ του Μαξίμου και καταφεύγουν πάλι σε ύβρεις» τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος.
Και κλείνει σημειώνοντας:
«Απίστευτη ‘’μικρότητα’’ και ‘’εθνική ανευθυνότητα’’ είναι να ακυρώνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός μια εθνική στρατηγική, μιλώντας για ‘’τρόικα εσωτερικού’’ και για δήθεν ‘’ακροδεξιές ατζέντες’’, λίγες ώρες μετά το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.
Γι’ αυτό, πριν κάνουν δηλώσεις, ας κοιτάνε πρώτα τους καθρέφτες του Μαξίμου…».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης